Συγγρού: Τροχαίο με αστικό λεωφορείο που πήρε παραμάζωμα δύο αυτοκίνητα

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Πεδίο μάχης θύμιζε η λεωφόρος Συγγρού στο σημείο που ένα αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο ΙΧ. Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στα δύο αυτοκίνητα. Ο τελικός απολογισμός ήταν μόνον υλικές ζημιές.

Ο οδηγός του αστικού λεωφορείου, πριν βγει στη λεωφόρο Συγγρού, προσπάθησε να σταματήσει σε ένα φανάρι, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ακολούθησε η σφοδρή σύγκρουση με τα δύο ΙΧ, χωρίς, ευτυχώς, να υπάρξουν τραυματισμοί.

 


Συνδικαλιστές των αστικών συγκοινωνιών Αθηνών τόνισαν στο MEGA, πως το λεωφορείο δεν είχε κάποιο πρόβλημα στα φρένα, αλλά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να συγκρουστεί με τα αυτοκίνητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Να τους χαίρεστε τους οδηγούς σας εκεί στην οσυ ή να τους λυπάστε; Αν ήταν δικό του το λεωφορείο και είχε την ευθύνη για τις ζημιές που του προκαλεί όταν το κακομεταχειρίζεται δεν θα συνέβαινε τόσο αυτό όσο και πολλά άλλα. Δώστε αύριο στον συγκεκριμένο οδηγό και άλλο λεωφορείο να το κάνει κουδούνι στερώντας το από το επιβατικό κοινό και ο μισθός να πέφτει κάθε μήνα.

  2. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΙ “ΟΔΗΓΟΙ”

Comments are closed.