Στρατηγός Κωσταράκος: “Η επίθεση άρχισε. Η ελληνική αντίδραση πρέπει να είναι άμεση”

Κοινοποίηση:
kostarakos-new-1 (1)

Ο στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος αναφέρθηκε με δημοσίευση στα social media στα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό με την Τουρκία. Ο στρατηγός κάνει λόγο για υβριδική επίθεση και ζητάει την άμεση απάντηση της Ελλάδας.

“Η επόμενη φάση της υβριδικής επίθεσης ήδη άρχισε. Υπερπτήσεις, αμφισβήτηση εθνικού εδάφους, μεταναστευτικό, επιθετική διπλωματία, αρπακτική ενεργειακή πολιτική κ επεκτατική επιχειρηματική δραστηριότητα. Η ελληνική αντίδραση πρέπει να είναι άμεση” γράφει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΥΤΣΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΑΙΜΟ….ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ…..

  2. Στρατηγέ μου ΑΦΟΥ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ σύμφωνα με την πατσαβούρα-καταστατικό χάρτη ”σύστασης κ δικαιωμάτων Πολιτείας”-”Σύνταγμα(,το υπαγορευμένο από τους τενεκέδες πολιτικάντηδες τους”ξένους’ κ τις elite του Τόπου…),την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΕΣΤΩ ΟΙ ΑΚΑΠΝΟΙ ΨΟΦΟΔΕΕΙΣ ΓΑΛΟΝΑΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ αλλά οι στριγνγκάτοι λακέδες ξεφτιλισμένοι τεμπελχανάδες ψευδοπολιτικοί ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΙΛΑΤΕ;ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΕΣ Κ ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα……………..

Comments are closed.