Στο προσκήνιο ξανά ο Σωτήρης Τσιόδρας! Με ποιούς συναντήθηκε;

Κοινοποίηση:
Συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα με την καθηγήτρια Επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού και τον επικεφαλής της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων Σωτήρη Τσιόδρα για την πορεία της πανδημίας, Τρίτη 13 Ιουλίου 2021.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Όχι τυχαία τη συγκεκριμένα χρονική στιγμή…

Συνάντηση με τον Σωτήρη Τσιόδρα είχε σήμερα η νέα ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την κατάσταση όπως διαμορφώνεται με τον covid.

Ο ίδιος συνέδεσε το όνομά του με την τρίχρονη πανδημία στη χώρα μας, ιδιαίτερα κατά την πρώτη περίοδό της με τις καθημερινές του ενημερώσεις στα ΜΜΕ.

Σε ανάρτηση του υπουργείου Υγείας στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρεται ότι:

«Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη συναντήθηκαν με τον καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, κ. Σωτήρη Τσίοδρα. Στο επίκεντρο της συζήτησης τα δεδομένα για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα».

Παράλληλα συζητήθηκε και η πίεση που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες στα νοσοκομεία της χώρας από τις πολλές εισαγωγές ασθενών.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφία στο γραφείο του νέου υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Θυμίζουμε πως κατά τη χθεσινή τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Υγείας, ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην ανάγκη…εντατικοποίησης των εμβολιασμών, καθώς όπως είπε «έχουμε μείνει πίσω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Θυμάστε τί απάντησε ο Ακαταδιωκτος Σωτηρης όταν τόν ρώτησαν άν θά πρέπει νά πάρουμε μέτρα στην Αρχή τής Πανδημίας μέ 17.000 κρουσματα στο Wuhan ; Οχι δεν χρειάζεσαι….έξαλλου δέν υπάρχει απ’ευθειας πτήση μέ Wuhan !!!! Απ’Ευθειας πτήσεις με Wuhan Σωτηρακη παρέλειψες να μάς πείς ότι υπηρχαν μέ Λονδινο, Μοσχα, Ρώμη και Κωνσταντινουπολη……. καί σωστά έκανες γιατί έπεφταν μακρυά γιά εμάς !

    1. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΩΣ ΤΟΤΕ ΨΕΚΙ… ΧΤΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΙΧ ΞΑΦΝΙΚΑ,,,ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ,,,ΜΠΟΛΙ ΜΠΟΛΙ,,,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΜΙΕΣΑΙ

  2. Ακόμα δεν έφυγε από ξαφνικίτιδα αυτό το κάθαρμα;Θα εντείνω τις προσευχές μου

    1. ΧΤΕΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΙΧ ΞΑΦΝΙΚΑ,,,ΞΑΦΝΙΚΙΤΙΔΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ,,,ΜΠΟΛΙ ΜΠΟΛΙ,,,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΑΜΙΕΣΑΙ

  3. Από ταπεινό ψάλτη σε κάνανε Άρχων Οφικιάλιο μετά την στήριξη που παρείχες στα καταστροφικά λοκντάουν και στα πειραματικά μπόλια των φαρμακευτικών. Πόσα λεφτά πήρες Τσιόδρα από την Επιτροπή θα μας πεις; Κσι πόσοι πεθάνανε από τα μπόλια του μπουρλά; Τσιόδρα, στις δομές λαθρομεταναστών πως δεν έβλεπες συνωστισμό;

  4. Κάνα λοκνταουν δε παίζει παντός θα σκεφτούν τίποτε άλλο πάλι

    1. ΚΈΝΤΗΜΑ ΞΑΝΆ.
      ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ NOVARTIS ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ

  5. Ξωμεινε κιολας απο φραγκα και τη ψαχνει? Ζητειστε και καμμια συγγνωμη κ.καντηλαναφτα δεν βλαπτει! Τοσοι φυτευτηκανε με τις συμβουλες σας!

Comments are closed.