Στο πλευρό του Τζόκοβιτς και ο Πετράκος

Κοινοποίηση:
petrakos

Ο Γρηγόρης Πετράκος, που ως γνωστόν, είναι αντίθετος στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, ασχολήθηκε και με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση για να δείξει πως είναι στο πλευρό του Σέρβου τενίστα, ο οποίος βρίσκεται σε ξενοδοχείο καραντίνας στην Αυστραλία. Και αυτό γιατί οι αρχές δεν του επιτρέπουν την είσοδο στη χώρα, λόγω του ότι δεν έχει εμβολιαστεί.

«Παίρνοντας 20 grand slam και όντας 5 χρόνια no.1 στον κόσμο γίνεσαι θρύλος του τένις. Λέγοντας όχι στην υποδούλωση γίνεσαι σκέτο θρύλος #standfordjokovic», αναφέρει ο Πετράκος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ελλαδιστάν θεωρείται από τους προδότες και ψευδοέλληνες ενώ για τους αληθινούς Πατριώτες ήταν, είναι και θα παραμένει εις την καρδιά μας η ένδοξη Ορθόδοξη Ελληνική Πατρίδα. Εσύ μαρία σαν εμφανώς προδότρια κάθε Ελληνικού και Χριστιανικού ιδανικού κάτσε και παλουκώσου εκεί στην αγγλοσαξονική μηχανή παραγωγής πουστοκρατίας (κάααααποτε λεγόταν αυστραλία, τώρα έχει μετονομαστεί εις ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ) καί κλώσισε κανένα αυγό, εντάξει φραγκόκοτα;;;; Ακόμα και με θειϊκόν οξύ να πλύνης το βοθροβρωμόστομά σου δεν σε παίρνη να φέρεσαι απαξιωτικά για την Πατρίδα μου. Τ’ακούς τσόκαρο;;Πήγαινε νά συνάψης σχέση με κανένα καγκουρό και πλύνε καμιά κυλώτα και κανένα πιάτο γιατί η δυσωδία της λέρας σου έφθασε μέχρι τα βαλκάνια.

  2. Ελλαδιστάν θεωρείται από τους προδότες και ψευδοέλληνες ενώ για τους αληθινούς Πατριώτες ήταν, είναι και θα παραμένει εις την καρδιά μας η ένδοξη Ορθόδοξη Ελληνική Πατρίδα. Εσύ μαρία σαν εμφανώς προδότρια κάθε Ελληνικού και Χριστιανικού ιδανικού κάτσε και παλουκώσου εκεί στην αγγλοσαξονική μηχανή παραγωγής πουστοκρατίας (κάααααποτε λεγόταν αυστραλία, τώρα έχει μετονομαστεί εις ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ) καί κλώσισε κανένα αυγό, εντάξει φραγκόκοτα;;;; Ακόμα και με θειϊκόν οξύ να πλύνης το βοθροβρωμόστομά σου δεν σε παίρνη να φέρεσαι απαξιωτικά για την Πατρίδα μου. Τ’ακούς τσόκαρο;;Πήγαινε νά συνάψης σχέση με κανένα καγκουρό και πλύνε καμιά κυλώτα και κανένα πιάτο γιατί η δυσωδία της λέρας σου έφθασε μέχρι τα βαλκάνια.

  3. « «Παίρνοντας 20 grand slam και όντας 5 χρόνια no.1 στον κόσμο γίνεσαι θρύλος του τένις. Λέγοντας όχι στην υποδούλωση γίνεσαι σκέτο θρύλος #standfordjokovic», αναφέρει ο Πετράκος.» Και αλλοι δεν μπορουν να δουλεψουν διοτι ειναι ανεμβολιαστοι και λενε οχι στην υποδουλωση αλλά δεν τους δινετε εξαιρεση. Ο τζοκοβιτς εξαιτιας των εκατομυριων που ειναι στο παιχνιδι εξαιρειται και ας ειναι ο πιο υγιης ανθρωπος του κοσμου. Ω Ρ Α Ι Ο Ο Χ Ι ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗ !!!!!!!! ετσι μπορουν ολοι να κανουν τους θρυλους. !!!!!! Δικαιωμα του να μην ειναι εμβολιασμενος και εγω ανεμβολιαστη ειμαι και εχω χασει την δουλεια μου, αλλά οπως ολοι οσοι δεν εμβολιαζοντε πρεπει να υποστει και αυτος οπως ολοι μας τις συνεπιες των αποφασεων του. Με την συμπεριφορα του ομως, χωρις ενσυναισθηση για τα εκατομυρια ανεμβολιαστων που λοιμοκτονουν επειδη δεν επιτρεπετε να δουλεψουν λογο μη εμβολιασμου προκαλει Μ Ε Γ Α Λ Ο Π Ρ Ε Π Ω Σ . Κια στο κατω κατω της γραφης εμεις οι πολιτες εμβολιασμενοι και μη, πιεσαμε αφανταστα τους πολιτικους για να μην τον αφησουν να παξει. Διοτι εαν αφηναμε στους πολιτικους να αποφασισουν τι να γινη, θα αποφασιζαν μετα τους αγωνες. Ολη η αυστραλια βραζει. Και ερχεται ενας πετρακος απο την αλλη χαμουροακρη του κοσμου, ελλαδισταν, να μας πει : ««θρύλος #standfordjokovic»»»

  4. Να ψάξει να βρη μια χειρονακτική εργασία κι’όχι να τον ταΐζουν άλλοι τον κόπρο που το μόνο που έμαθε είναι να κρατάει ένα μαρκούτσι που το λένε μικρόφωνο. Να γίνη βοηθός υδραυλικού, να πουλάει κουλούρια, να γίνη λούστρος, κάτι να κάνη και όχι να κοπροσκυλιάζει ο κλασικός τεμπελχανάς

  5. Να ψάξει να βρη μια χειρονακτική εργασία κι’όχι να τον ταΐζουν άλλοι τον κόπρο που το μόνο που έμαθε είναι να κρατάει ένα μαρκούτσι που το λένε μικρόφωνο. Να γίνη βοηθός υδραυλικού, να πουλάει κουλούρια, να γίνη λούστρος, κάτι να κάνη και όχι να κοπροσκυλιάζει ο κλασικός τεμπελχανάς

  6. Ταραμοσαλάτα, ακούς πολύ Λιάγκα κι αυτό κάνει κακό
    στη νοητική υγεία. Ο Γρηγόρης δεν είναι κοπρίτης, απλά δεν μπορεί
    να δουλέψει και φρόντισε το σύστημα γι’αυτό… άντε μπράβο

  7. Ο κοπρίτης αυτός να ψάξη να βρή μια δουλειά και να σταματήσει να συντηρείται απ’την γυναίκα του. Ο Τζόκοβιτς εργάζεται σκληρά για να φθάσει εδώ που έφθασε. Δεν είναι κόπρος σαν τον υποφαινόμενο κλασικό κόπρο.

Comments are closed.