Στο πειθαρχικό οδηγός του ΟΑΣΘ που επιτέθηκε σεξιστικά σε γυναίκα

Κοινοποίηση:
ΟΑΣΘ

Αντιμέτωπος με την πειθαρχική διαδικασία της οποίας θα επιληφθεί ο ίδιος ο πρόεδρος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, θα βρεθεί ο οδηγός αστικού λεωφορείου, ο οποίος κάλεσε χθες το βράδυ την αστυνομία, διότι θεώρησε προκλητική την ενδυμασία μιας νεαρής κοπέλας που φορούσε μπουστάκι.

Το περιστατικό συνέβη χθες, στη γραμμή 19 που εκτελεί το δρομολόγιο Κορδελιό – Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός και είναι καταγεγραμμένο από τους ανθρώπους του Οργανισμού.
«Η ενημέρωση που έχω είναι ότι πρόκειται για ένα καταγεγραμμένο συμβάν. Αυτού του είδους οι συμπεριφορές δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν ποτέ και είναι καταδικαστέες. Ήδη έχει κινηθεί η σχετική πειθαρχική διαδικασία, της οποίας αύριο θα επιληφθώ εγώ ο ίδιος. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα εν έτει 2022;» τόνισε εμβρόντητος στο GRTimes, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Γιώργος Σκόδρας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σιγά ρε ηθικολόγε,Εκκλησία είναι το λεωφορείο;Απλά ήθελες να δείξεις πόσο λαλάκας είσαι

  2. Μόνο πειθαρχική δίωξη ; Να τον μηνύσει η παθούσα και να υποστεί και ποινική δίωξη, ο “κύριος” που την είδε “ηθικολόγος” και νομίζει ότι μπορεί να προσβάλει δημόσια και να θίγει την αξιοπρέπεια των πολιτών … Κουμάντο να κάνει στο σπίτι του, στην γυναίκα του, στην κόρη του, στην αδελφή του … ΄Αντε πιά !

Comments are closed.