Στο νοσοκομείο 7χρονος – Τον δάγκωσε σκύλος στο λαιμό, μεταφέρθηκε στο Παίδων με ακατάσχετη αιμορραγία!

Κοινοποίηση:
NOSOK

Το 7χρονο αγόρι, δέχτηκε την Πέμπτη το μεσημέρι επίθεση από οικόσιτο σκύλο, σε χωριό του Δήμου Μεσσήνης.

Ήταν λίγο μετά το μεσημέρι, όταν ο σκύλος – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – με μια απότομη κίνηση όρμησε στο παιδί και το δάγκωσε στον λαιμό, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει σοβαρά και να έχει ακατάσχετη αιμορραγία.

Ψύχραιμος ο πατέρας του, αντέδρασε γρήγορα και αφού απομάκρυνε το σκυλί, μετέφερε αμέσως το παιδί στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Μετά τις πρώτες βοήθειες και το κύριο μέλημα να σταματήσει η αιμορραγία, λόγω της σοβαρότητας του τραύματος, κρίθηκε ότι το 7χρονο παιδί έπρεπε να μεταφερθεί στο Παίδων στην Αθήνα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με ιατρική παρακολούθηση καθ’ οδόν.

Το παιδί παραμένει νοσηλευόμενο, σε καλή κατάσταση.

Πηγή: messinialive

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Κλωυτσια σε σκυλο εως 40.000€ προστιμο
    Μαχαιρωνης ανθρωπο κ εχεις καθαρο π.μ τιποτα

  2. Ο καθένας ή η καθεμιά θεία σέρνει 1 ή περισσότερα λουριά με σκυλιά για να νιώσει φιλόζωος, χειραφετημένος, μοντέρνος και άλλες παπαριές που του έχει επιβάλλει το νέο status of living…όπως Αμερική. Ρε δεν παν να ζουν σε πολυκατοικίες, να ενοχλούν με τα σκυλογαυγίσματα και τις ακαθαρσίες τους, αυτοί στον κόσμο τους. Ρε να φάτε δεν έχετε οι πιο πολλοί ψωριάριδες θέλετε και σκυλιά. Κάντε ένα νομικό πλαίσιο να προστατεύει τους νυκοκοίριδες ειδικά σε πολυκατοικίες από τους σκυλόκαυλους !!!

  3. με εσενα τον μαλακα τι πρεπει να κανει ο υπουργος πρεπει να δουμε

    1. Υπεύθυνο να πλακώνει στις μάπες κάτι βόδια σαν εσένα λαμόγιο σκυλοχλεχλέ !!!!

  4. Αυτός ήταν οικόσιτος σκύλος (και για όσους δεν καταλαβαίνουν, σημαίνει σε σπίτι, όχι αδέσποτος).
    Πιθανόν κανένα πτι-μπουλ ή ροτβάιλερ πάλι.

  5. Άντε να δούμε πού θα πάει αυτή η ιστορία με τα ζώα και τους ανθρώπους στο ίδιο σπίτι

  6. Ο/Η Άρθρο 9 περισυλλογή και διαχείριση αδέσποτων ζώων λέει:

    Οι Δήμος υποχρεούνται να μεριμνά για την περισυλλογή και τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων σύμφωνα με το Άρθρο 9 περισυλλογή και διαχείριση αδέσποτων ζώων. Ο Δήμος Κατερίνης έχει χρηματοδοτηθεί €419.000 ευρώ μετρητοίς για να κάνει ένα ευρωπαϊκών προδιαγραφών κυνοκομείο, αλλά δεν έκανε τίποτα ουσιαστικό και τίποτα ισόποσο με το μετρητοίς χρηματικό ποσό που εισέπραξε. Το θέμα παραμένει να καλύπτεται, αφού ανάρτησε 21 Μαΐου 2020, Αριθμ.Πρωτ.: οικ.14222, κωδικός 138, ανακοίνωση πρόσληψης υπαλλήλου «ΥΕ Εργατών Περισυλλογής Αδέσποτων Ζώων» με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου 4 μηνών με προθεσμία λήξης 27/5/2020, οι αδέσποτοι σκύλοι, επιθετικοί και επικίνδυνοι, παρέμειναν οι ίδιοι και στα ίδια σημεία. Ο δήθεν υπάλληλος άγνωστο εάν προσελήφθη και άγνωστο τι κάνει, όπως και όχι ευρωπαϊκών προδιαγραφών δεν είναι το δήθεν κυνοκομείο αλλά ούτε καν λειτουργεί ουσιαστικά καν δεν κάνει περισυλλογές αδέσποτων ζώων.
    Αδέσποτοι σκύλοι ασυδοτούν, με την άδεια και έγκριση του πρώην δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και του από 1/9/2019 δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκοδήμου, συνεχίζουν ανενόχλητοι τις ηχητικές οχλήσεις σε ώρες κοινής ησυχίας, ρυπάνσεις, ζημιές, καταδιώξεις παιζών, και επικίνδυνες επιθέσεις σε ανθρώπους.
    .

  7. Το πραμα παραγινε με τους σκυλους. Κυριε μαλακα Υπουργε,ποτε θα λαβετε ολοκληρωμενα μετρα για τα σκυλια,τους ιδιοκτητες,τα αδεσποτα;
    Αντε μαλακα!! Καθεσαι στο γραφειο και τον ξυνεις.

Comments are closed.