Στο λιμάνι Μυτιλήνης το αρματαγωγό Ικαρία για φιλοξενία των “επενδυτών”

Κοινοποίηση:
armat11

Στο λιμάνι της Μυτιλήνης βρίσκεται από το πρωί το αρματαγωγό πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «ΙΚΑΡΙΑ» προκειμένου να φιλοξενήσει εφόσον κριθεί απαραίτητο, αιτούντες άσυλο ευάλωτων κατηγοριών από τον καταυλισμό της Μόριας.

Την ίδια ώρα ματαιώθηκε για λόγους δυσκολίας προσέγγισης και πρόσδεσης με ασφάλεια στο λιμάνι των Μεστών της δυτικής Χίου, η άφιξη αρματαγωγού το οποίο θα φιλοξενούσε διαμένοντες στον καταυλισμό της ΒΙΑΛ αιτούντες άσυλο

Τέλος, στο λιμάνι Μαλαγαρίου Σάμου δυο αρματαγωγά αναμένεται να φιλοξενήσουν περίπου 1.000 αιτούντες άσυλο που διαμένουν στον καταυλισμό στο Βαθύ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΡΕ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΛΗΚΙΑ??????? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ???? ΑΝ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΙΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ !!!ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΠΟΔΟ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΔΡΟΜΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ????ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙΟΤΖΟΓΛΑΝΙΑ ?????ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΝ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΝΕΙΣ ???? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΣ???? ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΘΙΚΙ???? ΑΝΤΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΦΙΛΟΤΙΜΕ!!!!!!!

Comments are closed.