Στο «κόκκινο» η ένταση: Υποβρύχιο φορτωμένο πυραύλους και τορπίλες έστειλε ο Ερντογάν στην Κύπρο

Κοινοποίηση:
Capture-18-750x430

Στο λιμάνι της Κερύνειας αγκυροβόλησε το τουρκικό υποβρύχιο Gür S-357, μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλείται το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ).

Τα τούρκικα μέσα σχολιάζουν ότι αυτό γίνεται σε μια περίοδο κατά την οποία ο “Πορθητής” και το “Γιαβούζ” συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους στην ανατολική Μεσόγειο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το υποβρύχιο προστατεύει τα δυο γεωτρύπανα καθώς και ερευνητικό πλοίο Μπαρμπαρός.

Από χθες το απόγευμα το τουρκικό υποβρύχιο δέχεται επισκέψεις από τον κόσμο στα κατεχόμενα και αυτό θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 8 Ιουλίου, σημειώνεται.

Υπενθυμίζεται ότι λίγες ημέρες νωρίτερα ενεργοποιήθηκε και η ακτοφυλακή της Τουρκίας, με σκοπό να παρακολουθεί τις κινήσεις σκαφών στην κυπριακή ΑΟΖ.

Σημειώνεται ότι το Gür S-357 είναι ένα από τα σύγχρονα υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας, το οποίο είναι «φορτωμένο» τόσο με πυραύλους, όσο και με τορπίλες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ολοι εσεις οι δηθεν μπατριωτες που ολη μερα λιβανίζετε την χουντα καμαρωστε της πατριωτικες κορωνες της , να τα αποτελέσματα απ της πραξεις του προδοτη Ιωαννιδη σας του σκυλου της ΕΣΑ φατε τα στην μουρη βλακες.

Comments are closed.