Στο εδώλιο Τούρκος διακινητής λ@θρομεταναστών, που κακοποιούσε σεξουαλικά μια 34χρονη Ιρακινή και τον ανήλικο γιο της…

Κοινοποίηση:
350_681760_4b95d496e6-99c6534107d88ac6

Ο διακινητής μετέφερε τη μητέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά της, από την Τουρκία στην Ελλάδα, παρουσιάστηκε ως συγγενής τους και τους κακοποίησε σεξουαλικά, απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει.
Το μαρτύριο που υπέστησαν μια νεαρή μητέρα και τα ανήλικα παιδιά της, στο μακρύ ταξίδι από το Ιράκ στην Ευρώπη, θα αναβιώσει στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσει ένας 35χρονος Τούρκος- και κατά δήλωση του Ιρανός- ο οποίος φέρεται ότι διευκόλυνε την είσοδο της οικογένειας στην ελληνική επικράτεια, έναντι αμοιβής, ικανοποιώντας παράλληλα και τις σεξουαλικές ορέξεις του.

Όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, ο διακινητής μετέφερε την 34χρονη Ιρακινή και τα δύο παιδιά της, ένα κορίτσι ηλικίας 7 χρονών και ένα αγόρι ηλικίας 5 χρονών (σήμερα), από την Κωνσταντινούπολη στη Θεσσαλονίκη. Μαζί τους ήταν και άλλη μια άγνωστη γυναίκα η οποία συνόδευε τρία παιδιά, ένα 15χρονο κορίτσι και δύο αγόρια, ηλικίας 9 και 3 ετών.

Οι παραπάνω εισήλθαν στη χώρα μας από αφύλακτο σημείο των ελληνοτουρκικών συνόρων, περνώντας τον ποταμό Έβρο με βάρκα που οδηγούσε ο 35χρονος. Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι έλαβε αμοιβή 5000 ευρώ από την πρώτη οικογένεια. Στη συνέχεια υποχρέωσε τη γυναίκα να δηλώσει ότι είναι σύζυγός της και πατέρας των δύο παιδιών της, στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, από τον Αύγουστο 2018 έως και τον Ιούνιο 2019, ο 35χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την 34χρονη και τον ανήλικο γιό της, σε καθημερινή βάση. Αρχικά στο διαμέρισμα όπου τους κρατούσε στην Κωνσταντινούπολη και στη συνέχεια στο διαμέρισμα που τους είχε παραχωρήσει ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, στην περιοχή Λουτρών Νέας Απολλωνίας του δήμου Βόλβης.

Όταν απαλλάχθηκε από το μαρτύριο της, η γυναίκα κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο δράστης την απειλούσε ότι θα σκοτώσει τα ανήλικα παιδιά της. Μια μέρα για να την υποχρεώσει να ενδώσει στις σεξουαλικές του ορέξεις, κρατούσε ανάποδα το 2χρονο (τότε) παιδί έξω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, όπως αναφέρεται στη δικογραφία.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για διευκόλυνση εισόδου πολιτών τρίτων χωρών, βιασμό κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, αποπλάνηση παιδιού ηλικίας κάτω των 12 χρονών, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή καθώς επίσης και για ηθική αυτουργία σε ψευδή αναφορά στην αρχή.

Πηγή : grtimes.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το ξεχαρβαλομενο κρατος, οπως τα καταντησαν οι πολιτικαντηδες της κακιας ωρας που εχουμε για κυβερνητες, του παραχωρησαν του λεχριτη και διαμερισμα!!!!!!! Η καταντια αυτης της χωρας στο μεγαλειο της!!!!!!!!! Γεμισε η χωρα με διακινητες λαθρο, ντοπιους και αλλοδαπους, διοτι φαινεται για να το ρισκαρουν, οι ποινες να ειναι χαδια, δεν ξερω!!!!!!!! Αλλαξτε τους ξεφτιλισμενους νομους επιτελους!!!!!!! Για διακινηση πανω απο 20 χρονια και οταν βγει απελαση στον αγυριστο!!!!!!!!!

  2. Αυτοί είναι οι μουσουλμάνοι, αυτοί έρχονται εδώ, λένε, ότι φεύγουν από τις πατρίδες τους για μια καλύτερη ζωή. Γιατί εδώ? γιατί στην Ευρώπη? Υπάρχουν και άλλες πλούσιες χώρες και μάλιστα μουσουλμανικές, γιατί δεν πάνε εκεί? Απλούστατα εκεί έχουν νόμους και τους τηρούν. Εδώ είναι μπουρδέλο, οι πονηροί εδώ επιβιώνουν ενω στις άλλες χώρες τις μουσουλμανικές κλέβεις? σου κόβουν το χέρι, βιάζεις? σε ευνουχίζουν, σκοτώνεις? είσαι ήδη νεκρός.

Comments are closed.