Στο Βαθύ της Σάμου! Τί κάθεστε ρε Σαμιώτες και περιμένετε;; Να μπουκάρουν και στα δικά σας σπίτια και να σας πάρουν και εσάς σηκωτούς μαζί; (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ);

Κοινοποίηση:
2

Συνελήφθη, στις (14-12-2019) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας αλλοδαπός ηλικίας 30 ετών, με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 30χρονος αποπειράθηκε, βραδινές ώρες της 13-12-2019, να διαρρήξει οικία ημεδαπής στην παραπάνω περιοχή, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να κατορθώσει να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από περίοικο.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Κάθε μέρα οι κάτοικοι στο νησί έρχονται αντιμέτωποι με τις παρακάτω  εικόνες! Ρημάζονται τα πάντα και κανείς δεν μιλάει!

Το απόλυτο χάος! 

2

3

Ακούστε το παρακάτω βίντεο! Αραχτοί στις καφετέρειες του νησιού απολαμβάνουν το καφεδάκι τους και παρακολουθούν το πλιάτσικο των συμπατριωτών τους . Πλέον ακούς μόνο λαθρομετανάστες στα κεντρικά σημεία του νησιού..

Τί κάνετε ρε Σαμιώτες και δεν ξεσηκώνεστε;; Τί περιμένετε;; Να μπουκάρουν μέσα και στα δικά σας σπίτια και να σας πάρουν και εσάς σηκωτούς μαζί;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αφού τους ανέχονται και μας γεμίσανε με δαύτους ας τους κρατήσουν εκεί και να μη ζητάνε να έρθουν Αθήνα και στα πέριξ κάτι Σαμιωτες κ κάτι μυτηλινιοι που όταν πατριώτες διαδηλωναν για Σάμο Μυτηλινη κτλ τους έλεγαν φασίστες. Αρκετά μας γέμισαν λαθρο με τη…. Φιλοξενία τους… Ο νοών νοειτω

  2. Κρίμα το νησί. Οι Σαμιώτες να πανε στον διάολο. Τι κάθεστε βρε ζωα;;; Βγάλτε περιπολίες καθε βράδυ σε καθε γειτονιά και προειδοποιηστε την αςτυνομια πως αν κινδυνεύσει η ζωή σας θα πυροβολήσετε. Και αν τολμήσει κανεις να προβάλει αντίρρηση, αστα λαβιστα μπειμπι. Ετςι παει. Τερμα, εχουμε πολεμο. Στον πολεμο δεν λυπάσαι τον εχθρο και ουτε μπορει το ανθελληνικο κράτος, (το οποιο ειναι και ανίκανο, αλλα και υπαίτιο για αυτον τον πολεμο, αφου αυτοι φέρνουν μεσα στην χώρα τον εχθρο,) να σου πει να κάτσεις στα αυγά σου και να περιμενεις ποτε θα σε σφαξουν. Αυτοι σε περιπτωςη ξεσηκωμού των λαθρο, θα την κανουν απο την Ελλαδα με πολλα πολλα χρήματα που έβγαλαν πατώντας πάνω στα πτώματα μας. Κι εμεις τους φοβόμαστε;;;; Αντε ρε.

  3. Μια και εισαστε αδρανεις, μ@λακες Σαμιωτες, στην λαθροεισβολη των ισλαμιστων, τι περιμενετε για να αρχησετε να διαβαζετε το κορανι;;;;;;;

  4. Με αυτους που ψηφιζουν ….Τους αξιζει να μενουν μαζι με Πακι και Αφγανους. Το επομενο βημα να γινουν και μουσλι ….και μετα Τουρκοι.

  5. Οι τραμπούκοι βιαστές ληστές εισβολείς , λιαζοντε με καφεδάκι.
    Ρε είστε καλά ;;;;;
    Ξυπνάτε ρε μ@)@()ς

  6. να ξεσηκωθουν οι Σαμιωτες? μαλλον δεν ξερετε σε τι αναφερεστε…το νησι εδωσε 14,5% στο Κ.Κ.Ε, εχουν το no borders στο πετσι τους…και στα σπιτια τους μεσα να μπουν καλοδεχουμενοι θα ειναι…τα ιδια σχεδον σκατα ειναι και στη Λεσβο…ολοι αυτοι οι εθνομηδενιστες νησιωτες ειναι που μαζευουν ολα τα ισλαμοπιθικια στα νησια τους και ανοιγουν την κερκοπορτα για τη μετακινηση τους στην ενδοχωρα….ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ δειτε στη δευτερη φωτογραφια πως ονομαζεται το μαγαζι που βρισκεται πισω απο τα λαροπιθικια…’Κνιτης’ αυτο τα λεει ολα….

  7. Η ταμπελα “κνιτης”, πού κολλαει; Επιθετο ειναι;

Comments are closed.