Στο ΑΧΕΠΑ μεταφέρθηκε ο μητροπολίτης Γεώργιος

Κοινοποίηση:
mitropolitis-georgios

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος, ο οποίος στις 13 Νοεμβρίου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, με ήπια συμπτώματα και βρισκόταν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης, «με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών,  μετέβη  στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις και πληρἐστερη ιατρική παρακολούθηση».

Η κατάσταση της υγείας του μητροπολίτη είναι πολύ καλή, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν είπαν ποτέ ότι δεν αρρωσταίνουν οι ιερείς ξεφτέρι. Επίσης, οι μάσκες είναι προφανώς άχρηστες, αφού 1) άλλα μας λέγαν αυτοί που τις έχουν κάνει τώρα υποχρεωτικές και 2) έχει αρρωστήσει τόσος κόσμος φορώντας τόσον καιρό μάσκες.
    Και μην πιστεύεις και ό,τι σου λένε στις ειδήσεις. Λ.χ. ο μητροπολίτης Λαγκαδά δεν πήγε από κορωνοϊό, ούτε ήταν στο νοσοκομείο όταν πέθανε. Και συ αν κολλήσεις ίωση και πας να σε εξετάσουν κρατικά, θα σου βγάλουν ότι έχεις κορωνοϊό. Επίσης και γρίππη να πάθεις, αν σου πουνε κάτσε σπίτι χωρίς να κάνεις τίποτα και στο γυρίσει σε πνευμονία, έχεις πεθάνει. Τόσος κοσμάκης που πεθαίνει από άλλα κι άλλα, δεν είδα να ανακοινώνουν αριθμό θανάτων ούτε να καταλύεται το Σύνταγμα και η δημοκρατία.

  2. εσείς οι παπάδες μας λέγατε άλλα για τον ιό. δε κολλάτε δε μεταδίδεται, ελάτε εκκλησία χωρίς μάσκες , μούφα ο ιός, φάτε τα τώρα

Comments are closed.