Στο Άγιο Όρος ο Σταμάτης Γαρδέλης μετά τη νοσηλεία του στο ψυχιατρείο

Κοινοποίηση:
202002251015200.9311_STAMATIS_GARDELIS_2422020

Στο Άγιο Όρος βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες ο Σταμάτης Γαρδέλης, μερικές εβδομάδες μετά την εκούσια νοσηλεία του στο ψυχιατρείο στο «Δαφνί».

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός, στην προσπάθειά του να ξαναβρεί τον εαυτό του και τις ισορροπίες του έπειτα από τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και η οποία τον οδήγησε στο να αναζητήσει ψυχιατρική βοήθεια, ταξίδεψε στο Άγιο Όρος και εδώ και μία εβδομάδα βρίσκεται δίπλα στον πνευματικό του.

O Σταμάτης Γαρδέλης θα παραμείνει στο Άγιο Όρος μέχρι την Κυριακή και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους.

Μάλιστα, ην προσεχή Δευτέρα, ο ηθοποιός θα συναντηθεί με τον σκηνοθέτη Όμηρο Ευστρατιάδη, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στην ταινία «Λύκειο, χαβαλές, ρόδα, τσάντα και κοπάνα Νο5», με τον ηθοποιό να προορίζεται για τον ρόλο του «Πλάτωνα».

Παράλληλα, ο Σταμάτης Γαρδέλης είναι έτοιμος να υλοποιήσει και την παραγωγή μιας τηλεοπτικής σειράς αυτοτελών επεισοδίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΑΛΑΝΤΟ ΜΟΥΛΟ.

  2. Αχ ρε Γαρδελη… κι εισαι ωραιος… αλλα στο χειροτερα μερη την ψαχνεις την ηρεμια σου… μετα τα σκευασματα των βιομηχανιων που σε ταϊσαν για να σε καθιστουν εξαρτημενο (για να εισπραττουν) κατσε να σε ψελνουν και για μετα θανατον κριση (για να εισπραττουν).

    Νερο χαμηλης αγωγιμοτητας πινε & αφηνε το παρελθον… καθαρισες.

Comments are closed.