Στους «οκτώ» με ρυθμούς σάμπα η απολαυστική Βραζιλία (4-1)

Κοινοποίηση:
Βραζιλία - Ν. Κορέα 4-1

Η Βραζιλία ήταν απολαυστική στο πρώτο μέρος και παίζοντας με φουλ τις μηχανές φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Νότια Κορέα, με το φινάλε να την βρίσκει να επικρατεί με 4-1 και να προκρίνεται στους «8» όπου θα βρει την Κροατία.
Με τους παίκτες του Τίτε μετά τη λήξη της αναμέτρησης να προβαίνουν σε μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία και να αφιερώνουν την πρόκριση στον μυθικό Πελέ που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Οι Βινίσιους, Νεϊμάρ, Ρισάρλισον και Πακετά συνέθεσαν μία ποδοσφαιρική ραψωδία στο πρώτο μέρος, όπου υπήρχαν στιγμές που έκρυψαν τη μπάλα, με τους Νοτιοκορεάτες από την πλευρά τους να υποκλίνονται στην ανωτερότητα της ομάδας του Τίτε και και να φεύγουν ικανοποιημένοι από το τουρνουά, έχοντας θέση στις 16 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη.
Το πάρτι των Βραζιλιάνων άρχισε μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Ραφίνια έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από τα δεξιά και γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, με τον Βινίσιους να την υποδέχεται και γράφει το 1-0 με υπέροχο δεξί φαλτσαριστό σουτ.
Λίγα λεπτά αργότερα ο Ρισάρλισον πρόλαβε να τσιμπήσει τη μπάλα προ του Γιουνγκ που τον βρήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον διαιτητή να δείχνει την βούλα και τον Νεϊμάρ να γράφει το 2-0, φτάνοντας τα 76 γκολ με το εθνόσημο (ένα πίσω από τον πρώτο σκόρερ Πελέ, που έχει 77). Στο 29’ οι Ρισάρλισον, Μαρκίνιος και Τιάγκο Σίλβα έκρυψαν τη μπάλα και αυτή εμφανίστηκε ξανά στα δίχτυα της Νότιας Κορέας με θαυμάσιο πλασέ του Ρισάρλισον ενώ στο 36ο λεπτό, ο Βινίσιους έσκαψε υπέροχα τη μπάλα προς το ύψος του πέναλτι και ο Πακετά έγραψε το 4-0. Η Νότιος Κορέα απλώς μείωσε με τον Χο στο 76’

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Το παιδακι της FIFA Αυτο το πεναλτυ δεν το εδινε ουτε το ουφο ο Νε’υ’μαρ

Comments are closed.