Στον δρόμο που χάραξε ο Γκλέτσος! Το ψήνει… από τις δύο πλευρές το ψάρι και της αρέσει (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
190608003457_kindly

Με ιδιαίτερο όνομα η κυρία Kindly Myers, επιβεβαιώνει την παράδοση στην Αμερική, όπου οι άνθρωποι με ασυνήθιστα ονόματα είναι διαφορετικοί. Μια πολύπλευρη προσωπικότητα, φημίζεται για τις πολλές δουλειές που έκανε για να ζήσει.

Ξεκίνησε από την εθνοφρουρά στο Bowling Green, στο Kentucky των ΗΠΑ. Σκοπός της ήταν να καλλιεργήσει το σώμα και το πνεύμα της. Το κατάφερε και μάλιστα τόσο καλά, που ένας φίλος της φωτογράφος έδωσε μερικές πόζες της στο playboy. Από εκεί ακολούθησαν φωτογραφίσεις σε διαδικτυακά περιοδικά και μετά ήρθε η αναγνώριση.

Πιστεύει πως οι σχέσεις μας δεν πρέπει να περιορίζονται από το φύλο μας και δηλώνει πως τις αρέσουν και οι άντρες αλλά και οι γυναίκες. Το δηλώνει άλλωστε και στην σελίδα της στο Instagram.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αμαρτωλε όνομα κ πραμα είσαι ρεεε χαχαχα

  2. Μα τι γίνεται εδω;;;;;;;;;;; δεν καταλαβαίνω τίποτα…..
    Αλλά το παιδί είναι πολύ πρώτο, ευχαρίστως θα έψηνα το ψάρι της, από όποια μεριά θέλει.

  3. Δεν ντρεπεσαι μωρή ξευτυλισμενη,να πηγαίνεις την ΩΡΑ της δουλειάς ρε αλητισα…να δίνεις στα παιδια που δούλευαν στο μαγαζι του «ΦΙΛΟΥ» σου μπαφο να μαστουρωσουν κ να μην μπορούν να δουλέψουν??????Να καταςτραφω εεεεε.?.??.? Οπως τα κατάφερες εεεεε???..?σε 20χρονα παιδια ρε ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΟΥΣΤΡΑ…γαμω την μάνα σου ρε….γαμω την χ@@μενη βράκα σου ρε…γαμω τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ σου ρε και ολους σας ρεεεεεεε!!!ΚΑΙ γελούσε η σιχαμερή φωτο σου εεεεεε?.?.? Και λέγανε τι ΦΙΛΗ με ΑΡΚΙΔΙΑ εχουμε εεεεε?.?..ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ….Ή θα ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ μαζι με την φιλη σου την ΣΚΥΛΑ την εβραια….ΜΕΤΑ ΓΙΑΝΟΥΛΑ εσυ..ΜΕΤΑ ενας-ενας στην μοιραία ΦΩΤΟ….ειστε ΑΤΥΧΕΣ γιατι εχω φωτογραφική ΜΝΗΜΗ….ΠΟΛΥ σύντομα…δεν βγαίνει καλοκαιρι

    1. Ρε, κανε μεταφραση να καταλαβουμε,δεν ξερουμε ολοι κοκκινομουρικη γλωσσα, μεχρι αγγλικα μαθαμε.

  4. γυναικα με αρχ@#ια .,.,.

    Αυτη ειναι γυναικα και οχι τα ξεκωλα που τρεχουν στην μυκονο να ξεβρακωθουν για καποια δευτερολεπτα δημοσιοτητος .,.,.

    Οσο για το τηγανισμα δεν μου καιγεται καρφι ….τηγανιζει μαζι μου την μια πλευρα και στην συνεχεια ας κανει οτι θελει

  5. Αυτό μάλιστα. Όχι τίποτα άλλο, αλλά τελευταία μας έχετε ζαλίσει τα ματάκια με τις τηγανοκέφαλες που έγιναν φίρμες στο γραικυλιστάν, ενώ στις χώρες τους άρμεγαν κατσίκες και με κάτι wanna be famous χαμηλοκwλες ελλεηνίδες.

  6. Εσενα τρέλα μου,μ@@@ρα μου ντροπή σου!!!!!οοοοοχι τέτοια ξεγυμνωματα Γουάι μπιτ μπιτ μπιτ σε βλέπουν πλέον και από την ιερή “διώρυγα” με τα καμπαναριά!!!
    Τέτοια πρδγμτ θα δώσεις;;;;;;μετά πως;;;;;

Comments are closed.