Στον ανακριτή για κακουργήματα ο 14χρονος που συνελήφθη στο μαθητικό συλλαλητήριο (BINTEO-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
IMG_3795

Στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθούν στον ανακριτή οδηγήθηκαν οι οχτώ συλληφθέντες στα επεισόδια της περασμένης εβδομάδας στο μαθητικό συλλαλητήριο, ανάμεσα στους οποίους και ο 14χρονος.

«Δεν επικοινωνήσαμε καθόλου με την αδερφό μου. Ήταν όλες τις μέρες στη ΓΑΔΑ. Μίλησε μόνο με τη μητέρα μου τηλεφωνικά», είπε η αδερφή του 14χρονου.

Περιγράφοντας το πώς έμαθε ότι συνελήφθη ο αδελφός της είπε ότι «ένας φίλος του με συνάντησε και μου το είπε. Είμαι σίγουρη ότι ο αδελφός μου δεν έκανε τίποτα».

Συγκέντρωση για τον μαθητή

Ο 14χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος ενώ στα δικαστήρια έχουν συγκεντρωθεί μαθητές και γονείς σε ένδειξη συμπαράστασης.

«Παρών» και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης ο οποίος κατήγγειλε την κυβέρνηση και είπε «είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται με τον ανήλικο. Για τρεις μέρες δεν έχει επικοινωνήσει με τους γονείς του».

IMG_3780 IMG_3789

IMG_3795

IMG_9749

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Θα πρέπει να διακριβωθούν τα παρακάτω:
    1. Αριθμός συνεργών
    2. Διάπραξη κακουργημάτων
    3. Οικονομικό, ή άλλο (οποιοδήποτε) όφελος
    Αν συντρέχουν τα προηγούμενα, τότε θα πρέπει, αν καταδικαστούν, να επιβληθούν 13 χρόνια στους δράστες και τους έχοντες την επιμέλειά τους; Πρόκειται περί ερωτήματος…

  2. Ο 14χρονος μαθητής το καημένο το παιδί πετούσε μολότοφ να κάψει τους αστυνομικούς. Αλλά η ατυχία του ήταν ότι τώρα δεν έχουμε κυβέρνηση Σύριζα να το πάρει το καημένο το παιδάκι και με στοργή και προδέρμ να το βάλει σε ένα ταξί και να το γυρίσει σπίτι του. Άτιμη κοινωνία!

Comments are closed.