Στον Πειραιά μεταφέρθηκαν 370 λαθρομετανάστες από Χίο και Μυτιλήνη

Κοινοποίηση:
prosfyges_1

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε στις 7:20 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “Διαγόρας” μεταφέροντας 250 λαθρομετανάστες από τη Μυτιλήνη και 120 από τη Χίο.

Οι λαθρομετανάστες  αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας.

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο “blue star patmos” μεταφέροντας 7 λαθρομετανάστες από την Κω.

Στο μεταξύ στη διάσωση και περισυλλογή 41 λαθρομεταναστών προχώρησε το τελευταίο 24ωρο το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στη θαλάσσια περιοχή της Χίου.

Εξάλλου 38 λαθρομετανάστες  το ίδιο διάστημα αποβιβάστηκαν με λέμβο σε περιοχή της Λέσβου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΓΚΑΖΟΝ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ .

  2. Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι με τον καιρό θα αφομοιωθούν στην χώρα μας,
    το πρόβλημα είναι ότι δεν διαθέτουμε τις υποδομές, οικονομία, εργασία κλπ, το
    ότι οι περισσότεροι είναι μουσουλμάνοι είναι θετικό, γιατί θα αναγκάσουν
    το παπαδαριό να σταματήσουν το ανά μανά κάθε μέρα να
    μας σερβίρουν κοπανιστό αέρα, φτάνει ποια!

  3. Τι ωραίες φατσούλες, σκέτη γλύκα..σε λίγο θα Είμαστε η χώρα των ανθρώπων της λιθινης εποχής… λυκανθρωποι.

  4. Και η λαθροεισβολη συνεχιζεται!!!!!!! Κουβαλαει καποιους στην ενδοχωρα και εν τω μεταξυ ερχονται στα νησια διπλασιοι!!!!!!!!!!! Που την πανε την δουλεια αυτοι οι πολιτικαντηδες, δεν υπαρχει λογικη εξηγηση, οποια βαρκα ερχεται την δεχονται στα νησια ,αδιαφοροντας για την αλλοιωση του πλυθησμου, καταστρεφοντας την κοινωνικη συνοχη της χωρας, κατα τα αλλα μιλουν για προφυλαξη των συνορων, εννοοντας προφανως να μην περασει κανενας…..
    γλαρος απο Τουρκια προς Ελλαδα η τιποτα ψαρια, αλλιως τι ειδους προφυλαξη των συνορων εννοουν ,μονο εκεινοι το ξερουν, απο την στιγμη που οποια βαρκα ερχεται την μαζευουν και τους αποβιβαζουν στην ακτη!!!!!!!!!! Τα συμπαιρασματα δικα σας!!!!!!!

  5. ΑΝ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ
    ΑΠΕΛΑΣΗ!!!ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ
    ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ. ΟΙ ΜΚΟ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΜΕ SMS ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ!

    1. Ακριβώς Εκεί Είναι η ΚΟΡΟΙΔΙΑ και ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ προς τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!

      Από τη Στιγμή που ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ στην ΕΝΔΟΧΩΡΑ, ΔΕΝ Υπάρχει Περίπτωση ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ προς την ΤΟΥΡΚΙΑ. ΜΟΝΟ για Άλλες Χώρες της Ευρώπης Μπορούν να Φύγουν, Όμως από τη Στιγμή που η Ευρώπη Έχει ΚΛΕΙΣΣΙ τα ΣΥΝΟΡΑ για τους ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, Όλοι Αυτοί θα ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ στην Ελλάδα και Σιγά Σιγα θα ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ !!!

      Αν Θλελει η Ελλάδα, Συλλαμβάνει και Όλους τους Υπαλλήλους των ΜΚΟ που Βρίσκονται στα Νησιά, και Καλοδέχονται Όλους Αυτούς με τις Βάρκες Μόλις Φθάσουν στις Ελληνικές Ακτές και Τελειώνει το Παραμύθι. Αλλά ΔΕΝ το Κάνει; Για Ποιο Λόγο; Διότι Έχει Συμφωνηθεί η Ισλαμοποίηση της Ελλάδος από την Προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και Συνεχίζεται Όπως Βλέπουμε και με τη Σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ.

      Το Πρόβλημα του Λαθρο-Μετανστευτικού Είναι Τόσο Απλό που Λύνεται σε Μία Ημέρα.

      1. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΧΕΡΣΑΙΩΝ και ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ
      2. ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΌΣΩ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΆΣΥΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ το 90% ΌΣΩΝ ΉΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔ
      3. ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ

      Ακούμε Αστείες Δικαιολογίες, Ότι η Τουρκία Συνεχίζει τις Μεταναστευτικές Ροές. Ε και; Επειδή η Τουρκία Συνεχώς Εκβιάζει την Ευρωπαική Ένωση, θα Πρέπει η Ελλάδα να Μετατραπεί σε Μία Ισλαμική Χώρα;

      Μετά Μιλούν για Ασυνόδευτα Παιδιά και Πρπσφυγόπουλα; Για Ποια Ασυνόδευτα Παιδιά Μιλάτε ρε Καραγκιόζηδες του ΣΥΡΙΖΑ; Για 17-25 Ετών Μαντράχαλους; Αυτοί Γνωρίζουν Πολύ Καλά Γιατί Έφυγαν από τις Πατρίδες τους.

      Τώρα αν Μέσα στα Ασυνόδευτα Παιδιά, Βρίσκονται και Παιδάκια 4-10 Ετών, και Αυτά ΔΕΝ Είναι και Πολλά, Αυτά Σίγουρα ΔΕΝ Μπήκαν στις Βάρκες Μόνα τους, Κάποιοι τα Έβαλαν και Διέπραξαν ΈΓΚΛΗΜΑ. Γιατί ΔΕΝ Αποδίδονται Ευθύνες στην Τουρκία και στις ΜΚΟ; Που Είναι η Ευαισθησία της Ύπατης Αρμοστείας και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, να Καταδικάσει Τουρκία και Διακινητές; Γιατί Τόση Υποκρισία;

      Βρήκαμε Τώρα την Καραμέλα, Όλοι Είναι Πρόσφυγες, Κατατρεγμένοι, Απελπισμένοι, ,,, Και από τα Διάφορα Βίντεο που Βγαίνουν στη Δημοσιότητα, Βλέπουμε Ανθρώπους Ευδιάθετους, Χαμογελαστούς, να ΜΗΝ ΈΧουν Καμια Αγωνία για την Επιβίωση, και να Λένε, Ελάτε στην Ελλάδα, Είναι Όλα ΔΩΡΕΑΝ, Λεφτά από Ελλάδα, Ευχαριστώ Πολύ Ελλάδα, …

      Άγγελος από Μιλάνο

  6. Αγαπητέ Στέφανε,

    Χωρίς να Θέλω να Γίνω Μάντης Κακών, Όταν θα Βλέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ που Είναι Σήμερα στην Κυβέρνηση, να Παίρνουν οι ΈΛΛΗΝΕΣ το ΝΟΜΟ στα Χέρια τους και να ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ Λαθρο-Μετανάστες, ΤΟΤΕ θα Καταλάβει το ΈΓΚΛΗΜΑ που Κάνει στην Ελλάδα.

    Διότι Όλοι Αυτοί που Έρχονται, ΔΕΝ Έχουν Καμία Διάθεση Προσαρμογής, ΔΕΝ Είναι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, οι Περισσότεροι Είναι Εγκληματικά Στοιχεία, ΔΕΝ Έχουν Μεγαλώσει σε Σωστά Κοινωνικά Περιβάλλοντα, Έχουν Μάθει να Κλέβουν, να Ληστεύουν, να Σκοτώνουν για να Φάνε, να Βιάζουν, …

    Και το Χειρότερο Είναι, Ότι Βάζουν Μπροστά και Μερικές Οικογένειες Προσφύγων με Παιδιά, που Πραγματικά Μπορεί να Υπάρχουν, για να Συγκινήσουν το Λαικό Αίσθημα, Καμία Αμφιβολία, Όμως το 90% ΔΕΝ Είναι Έτσι,

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης Κάνει Ότι ΔΕΝ Καταλαβαίνει τις Αντιδράσεις Όλων των Τοπικών Κοινωνιών στην Ελλάδα. Νομίζει Ότι με την Προπαγάνδα ΚΥΡΙΩΣ του ΣΚΑΙ, Αλλά κα των Υπολοίπων Καναλιών, ο Κόσμος Πείθεται Ότι Όλοι Αυτοί Είναι Πρόσφυγες…

    Παιδιά, Αυτό που Συζητείται Πολύ Έντονα στην Ευρώπη, Είναι η ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ από την Ελλάδα. Βέβαια Κανένα Κανάλι ΔΕΝ Μιλάει για τις Αντιδράσεις των Ευρωπαίων, Έχοντας Συνεννοηθεί με την Κυβέρνηση για αυτό.

    Έχει Καταντήσει Γελοίο να Λέει και η ΝΔ. Ότι το Πρόβλημα Είναι Ευρωπαικό, και Ότι οι Ευρωπαικές Χώρες Πρέπει να Υιοθετήσουν την Ισομερή Κατανομή Λαθρο-Μεταναστών.

    Η ΕΥΡΩΠΗ ΈΧΕΙ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΌΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΟΕΜΑ. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ;

    ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  7. Ο νεος συμμοριτοπολε
    μος θα γινη με τους λαθροεισβολεις.Αυτος ειναι & ο λογος που τους κουβαλαει ολους στην Ελλαδα η ΕΕ&Η ΗΠΑ.Η Ελλας εχει πολυ πλουτο & το ξερουν.Θελουν τη χωρα μας χωρις τους Ελληνες.Εξ αλλου ο Εβραιος Κισσιγκερ ειχε πει.”Χτυπατε τους Ελληνες στις παραδοσεις τους,στη γλωσσα τους,στη θρησκεια τους.Διαφορετικα δεν αντιμετωπιζονται.Ειναι απειθαρχος λαος.Οι κυβερνητες μας,μηδενος εξαιρουμενου,απο τη μεταπολιτευση & μετα,πρεπει να δικαστουν για Εσχατη προδοσια.Η δηθεν δημοκρατια τους βρωμαει απο μιλια μακρυα.Ελληνες γρηγορειτε!!

    1. Κυριος ελα σου εχω ετοιμα τα ψυχοφάρμακα σου!!!!

  8. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ !!!!!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΧΒΕΡΚΟ ΣΑΣ !!!!!!!! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΠΛΗΦΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ!!!!!!

  9. Στεφανε λιγοι λιγοι να μην φαινονται λε και εμεις ειμαστε μαλακες γαμο το μουνι της μανας τους

Comments are closed.