Στον Ευρωπαϊκό Εισαγγελέα η υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του Στέφανου Χίου – Έχουν προσκομιστεί και τα στοιχεία που δείχνουν τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι ως τον άνθρωπο που την διέταξε! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΧΙΟΣ

Στο Λουξεμβούργο και στον Ευρωπαϊκό Εισαγγελέα βρίσκονται έγγραφα που αφορούν την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου.

Ανάμεσα στα έγγραφα βρίσκεται και η συνέντευξη του Σπύρου Νίνου στην εκπομπή “Ραδιομακελάρηδες”.

Να θυμίσουμε ότι στην επίμαχη εκπομπή ο πρώην σωματοφύλακας της οικογένειας Μητσοτάκη είχε κατονομάσει την σύζυγό του Πρωθυπουργού μαρέβα γκραμπόφσκι ότι έδωσε την εντολή για συμβόλαιο θανάτου στον μαχητικό δημοσιογράφο

Όλα αυτά πλέον βρίσκονται στα χέρια των Ευρωπαίων Εισαγγελέων που θα προχωρήσουν την υπόθεση και θα ασκήσουν διώξεις.

Η καταγγελία έχει αποσταλεί και στην Ελληνική Πρεσβεία στην Κοπεγχάγη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ… “ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ” ΑΥΤΟ ΕΊΧΕ ΠΕΙ

  2. Μαφία πολιτικής ή μαφία πολιτικών; αυτοί ξεπέρασαν κάθε αριστεία.

  3. Sorry ΜΑΚΕΛΕΙΟ
    @ Κεφαλονιτης
    Έγραψα λάθος τη λέξη Location.
    Κεκτημένη ταχύτητα.
    —————
    Καλή επιτυχία Στέφανε, σε ότι κάνεις παλληκάρι.

  4. ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΚΙΣΤΟΥΣ ΤΑ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

  5. Δεν χρειάζεται καμία προσφυγή μιας και όλοι είναι η ίδια συμμορία.
    Περιμένουμε σύντομα τα γεγονότα και οι δίκες και καταδίκες θα γίνουν σε χρόνο DT από τους δικαστές του δρόμου και όσοι είναι πατριώτες ας πάρουν στη συνέχεια το νόμο στα χέρια τους..
    NO Mercy

  6. @Κεφαλονιτης
    Έτσι όπως τα λες είναι.
    Οι περισσότεροι Έλληνες δεν έχουν ιδέα τι “μαγειρεύουν” στην ΕΕ.
    Πάρα πολλοί Έλληνες έχουν βαρεθεί πλέον, να ακούνε τα ίδια & τα ίδια, δεν πιστεύουν κανένα Πολιτικό, δεν εμπιστεύονται την Διακιοσύνη & γενικά έχουν καταντήσει απολιτίκ.
    Δεν παρακολουθούν καθόλου ειδήσεις ούτε στην TV αλλά ούτε & στο Internet.
    Βλέπουν τα σαχλαμαρίστικα παιχγνίδια στην TV.
    Παίζουν παιχγνίδια με ένα κινητό στο χέρι, κι αυτό ξέρουν να το κάνουν, πολύ καλά, αλλά μέχρι εκεί.
    Αν τους πεις να βάλουν στο Off το Lacation Services, νομίζουν ότι ήρθες απο τον Άρη.

  7. Καλή επιτυχία Στέφανε, αλλά όπως πολύ καλά ξέρεις το σύστημα είναι το ίδιο σάπιο παντού…

  8. Οσο ειναι στα πραγματα οι νεοταξιτες χλωμο το βλεπω να δικαιωθεις κ.Στεφανε! Εδω προωθει το γαμο των ομοφυλοφιλων κατ εντολη πρωτιστα του Σβαμπ για να κατσει το κωλο του και σε καμμια ευρωπαικη καρεκλα!

  9. Μπράβο Στέφανε, πήγαινέ τους μέχρι τέλους, η απόπειρα δολοφονίας σου αφορά όλους τους έλληνες πολίτες και στρέφεται εναντίον του δικαιώματος ενημέρωσης, του αισθήματος ασφάλειας και του δικαιώματος στην απονομή δικαιοσύνης όλων μας.

  10. ρε παιδια ολοι με το μερος του στεφανου και της αληθειας ειμαστε αλλα οσο υπαρχει ευρωπαικη ενωση και εισαγγελεις που παιρνουν εντολες απο τα αφεντικα τους βλεπε παγκοσμοιοποιητες δεν θα γινει κατι αξιολογο. Υπομονη μεχρι να γινει η πολυποθητη αλλαγη παγκοσμιως . τοτε ειναι που θα δικαιωθουμε ολοι μας και ειδικα ανθρωποι σαν τον στεφανο .

  11. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕΣ!
    ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ ΜΕ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΥΝΕΙ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ

  12. Μακάριοι οἱ δεδιωγμένοι ἕνεκεν δικαιοσύνης· ὅτι αὐτῶν ἐστιν ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν.
    Μακάριοι οἱ καθαροὶ τῇ καρδίᾳ· ὅτι αὐτοὶ τὸν Θεὸν ὄψονται.

  13. Μπραβο Χιο σε σενα και την ομαδα σου!!!!ολη η υγιης Ελλαδα ειναι με το μερος σας!!!!κριμας για το παιδι που εφαγαν τα καθικια,επιδει ο πατερας μιλησε για τον βοθρο το Μητσοτακεϊκο….κριμας…αλλα ελπιζω εξω να τους γαμησουν ολους τους!!!!!

  14. Ο Θεος μαζι σου Στεφανε Το δικιο θελει ο Θεος και οχι το αδικο.Οποιος παρει ΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙΟΝ του Π.Ν.Τρεμπελα και αρχιζει να το διαβαζει , τοτε θα καταλαβει εκει στο Αγιο βιβλιο τι εχουν να παθουν ολοι αυτοι οι ανθρωποι.Δεν προκειται να ξεφυγουν απο τα βελη του Κυριου.Προχωρα ο Κυριος,η Παναγια μας και οι Αγιοι μας θα ειναι μαζι σου.Το φως θα νικησει οχι το σκοτος.Ο Χριστος και οχι ο αντιχριστος.

  15. Ξεσκισε τους ο θεος ειναι με το μερος σου θα δεις οτι στο τελος οι καλοι ανθρωποι δικαιωνονται.

  16. Όλα αυτά καλά και σωστά, όμως εκτός από εμάς που ανελλιπώς μπαίνουμε και διαβάζουμε εδώ μέσα ποιος άλλος τα μαθαίνει και τα ξέρει. Οι περισσότεροι περιμένουν να ακούσουν και να φάνε το σανό που τους δίνουν το βράδυ τα συστημικά ΜΜΕ. Αφού καμιά φορά που λέω σε μερικούς κάτι που δεν έχουν ξανά ακούσει ή διαβάσει με περνάν για τρελό και ότι λέω βλακείες και ψέματα. Δυστυχώς οι αλήθειες δεν μαθαίνονται και για αυτό το σύστημα κάνει ότι θέλει μιας και η πλειοψηφία είναι ανυποψίαστη και παραπληροφορημενη.

  17. το υποπτευομουν λογω της απουσιας σου απο τα καναλια. ΧΑΙΡΟΜΑΙ που πλεον εχει αρχισει ο δρομος για το ξηλωμα της βρωμοοικογενειας Μητσοτακη.
    Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ελπιζω οτι οι εισαγγελεις ΔΕΝ θα κανουν πισω. Πιθανον για τα δικα τους συμφεροντα να θελουν να καψουν τον Κουλη.

  18. Χίο μέσα από την ψυχή σε παρακολουθώ σε όλα τα άρθρα ανελλιπώς . Όταν δεν κάνεις εκπομπή η δεν βγαίνεις στο δελτίο κατανοώ ότι κάποιος λόγος θα υπάρχει πολύ σοβαρός αν και στεναχωριέμαι γιατί πραγματικά μόνο εσύ αξίζεις στο τομέα της ζωντανής ενημέρωσης .Αυτό είναι το καλύτερο νέο που άκουσα .Σε παρακαλώ σκέψου να βάλεις την Αμαλ Κλούνεϊ δικηγόρο σου .Χωρίς δυνατό δικηγόρο δεν θα δώσουν τη ν απαιτούμενη προσοχή στη δικογραφία αν και βγάζει μάτι η αλήθεια ..ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΟ ! Πάντως αν βάλεις την Αμαλ και να μην κερδίσεις λόγο διαφθοράς και εκεί, όμως η υπόθεση όμως θα πάρει τόσο εκταση που η μαρεβα θα γίνει βαιραλ για τους πιο αρνητικούς λόγους .ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ !

  19. Γαμησε τους Στεφανε πατα τους κατω γερα ειμαστε μαζι σου ολος ο λαος να εχεις την δυναμη του θεου να σε βοηθει και να σε προστατευει.

Comments are closed.