Στον Εισαγγελέα ο 25χρονος που φέρεται να έριξε καυστικό οξύ στην 25χρονη έγκυο

Κοινοποίηση:
Ο 25χρονος φερόμενος ως δράστης της επίθεσης με καυστικό υγρό σε νεαρή έγκυο στην Κυψέλη οδηγείται για να απολογηθεί στον εισαγγελέα, το Σάββατο 17 Απριλίου 2021. Ο νεαρός συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμα που διαμένει στην Αθήνα. Ο δράστης είναι παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν. Κάποια στιγμή, όμως, ο 25χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί.  Η νεαρή γυναίκα διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον "Ευαγγελισμό".
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου, ο 25χρονος που φέρεται να επιτέθηκε με καυστικό υγρό εναντίον εγκύου γυναίκας λίγο μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής προς Δευτέρα, στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, στην Κυψέλη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γκαστρωμενη 25χρονη κυκλοφορεί μόνη της αργά τη νύχτα στην Κυψέλη, συναντιέται με τον δράστη να μιλήσουν για “δουλειές”, πλακώνονται και της καίει τη μούρη με το υγρό. Η 25χρονη το καταγγέλλει αλλά κάνει μούγκα στο ποιος και γιατί, είτε γιατί τον καλύπτει, είτε γιατί παίρνουν πρέζα μαζί.
    Ένα μεγάλο ποσοστό της νεολαίας στην Ελλάδα εν ετει 2021..

Comments are closed.