Στον Αργυρό γλέντησε για το 38ο ο Παναθηναϊκός – «Τρελάθηκε» ο Πιτίνο! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
2153298

Στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε σύσσωμο το αθλητικό τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού για να γιορτάσει την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος Ελλάδας στο μπάσκετ.

Παίκτες και προπονητές έφτασαν στο μαγαζί υπό την συνοδεία των συντρόφων τους, με τον Ρικ Πιτίνο να μένει… άφωνος με την ατμόσφαιρα και να… τρελαίνεται την ώρα που ο Έλληνας τραγουδιστής βγήκε στην πίστα λέγοντας “πού είναι οι νταμπλούχοι;”

Ο Αμερικανός κόουτς τράβηξε τις στιγμές στο κινητό του και επιδόθηκε σε λουλουδοπόλεμο με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την ώρα που ο Αργυρός αποθέωσε την οικογένεια του τελευταίου, για όσα έχει κάνει για τον Παναθηναϊκό και ζητώντας παράλληλα το 7ο αστέρι στη φανέλα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εκεί στην Α2 αλλά ο πελάτης εχει πάντα δίκιο!!! Αμάν ρε Γιαννακόπουλε τους έχεις τρελάνει στην φάπα κάνε και κανένα διάλειμα. Άντε και του χρόνου.

  2. μηηηηη τρακη…. είναι ασβέστης αυτό… μουχαχαχα.

  3. Αντιο αντιο εκει στην Α2 γουρλοματηδες απατεωνες

  4. πρωταθλητης σε ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ Π Α Ν Τ Ο Τ Ι Ν Ο Σ !!!!!!!!!!!
    Επίσημοι χορηγοί: Μάνος, Αναστόπουλος, Παναγιώτου

  5. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ, δεν υπάρχει άλλος!!!!!

    Επόμενο βήμα της Διοίκησης πρέπει να είναι η ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ σε μέγιστο βαθμό (με δύο, το πολύ τρεις εξαιρετικούς ξένους, όχι απαραίτητα ακριβούς) και η δημιουργία Ακαδημιών Μπάσκετ που θα τροφοδοτούν την Πρώτη Ομάδα και όχι μόνον.

Comments are closed.