Ποινική δίωξη και δίκη στις 5 Φεβρουαρίου ασκήθηκε στην Ιωάννα Κολοβού

Κοινοποίηση:
Δίκη στο αυτόφωρο της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού και του γιού της, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024. Η Ιωάννα Κολοβού και ο γιος της συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου έπειτα από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη κατά την διάρκεια επιχείρησης έξωσης από το σπίτι της στου Ζωγράφου και μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Ζωγράφου. 
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Στο αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο προκειμένου να δικαστεί για διατάραξη κοινής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων οδηγήθηκε σήμερα η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού, η οποία έχασε το σπίτι της στου Ζωγράφου σε πλειστηριασμό.

Υπενθυμίζεται ότι μήνυση σε βάρος της δημοσιογράφου υπέβαλε ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού. Ωστόσο, η δίκη της αναβλήθηκε για τις 5 Φεβρουαρίου.

Στη συνταξιούχο δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και βία κατά υπαλλήλων.

Σύμφωνα με δηλώσεις της συνηγόρου της δημοσιογράφου, η διαδικασία μεταβίβασης της κυριότητας του ακινήτου έχει ολοκληρωθεί και αυτό έχει περάσει στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη. Όμως δεν είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία έξωσης της κ. Κολοβού, που είχε διακοπεί το περασμένο καλοκαίρι.

Ακόμη η δικηγόρος της δημοσιογράφου ανέφερε πως η τράπεζα απέρριψε τις προσπάθειες της για διακανονισμό. Τελικώς μετά από δυο άγονους πλειστηριασμούς, το ακίνητο αγοράστηκε και ο νέος ιδιοκτήτης της υπέβαλε μήνυση γιατί συνέχιζε να διαμένει στο σπίτι και η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έπρεπε να το βάλει φόκο και να σηκωθεί να φύγει. Καθίκια μπάτσοι.

Comments are closed.