Στις 28 Δεκεμβρίου θα εμβολιαστούν Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη σε ζωντανή μετάδοση στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” σύμφωνα με πληροφορίες

Κοινοποίηση:
marevakyriakos1

Ο εμβολιασμός του πρωθυπυοργικού ζεύγους θα γίνει on camera στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»


Στις 28 Δεκεμβρίου πρόκειται να λάβουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα. Ο εμβολιασμός τους, σύμφωνα με το Star, θα πραγματοποιηθεί on camera στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Με αυτή την κίνηση ο πρωθυπουργός θα στείλει το μήνυμα ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές και μπορούν να εμβολιαστούν όσοι έχουν επιφυλάξεις. Σημειώνεται πως πριν από τον πρωθυπουργό θα έχει εμβολιαστεί ο Δημήτρης Πιστόλας, ο διευθυντής της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ευαγγελισμού.

«Προσπαθώ τις περισσότερες φορές να σταθώ ως σκληρός επαγγελματίας προκειμένου να αντέξεις και να δώσεις κουράγιο. Ψυχικά μέσα μου έχω λυγίσει. Στεκόμαστε στα πόδια για να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπό μας» δηλώνει στο Star ο Δημήτρης Πιστόλας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Βάλτε το νου σας να σκεφτεί… αυτή η πράξη, η ζωντανή σύνδεση, θα κάνει εμβόλιο ο πρωθυπουργός…… σκεφτείτε… δεν είναι η απόδειξη? δεν είναι η καταφανή ενοχή τους? τέτοια προσπάθεια, τέτοια διαδικασία να πείσουν τον πολίτη? τέτοιο θέατρο?

    1. Το καταλαβαίνουν αυτό,όμως,οι κάτοικοι της Ελλάδας(γιατί Έλληνες δεν τους λες);

  2. Μια ααρενέργεια του εμολιασμού που όλοι ευχόμαστε: Ο γιος του Δράκουλα μεταμορφώνεται σε λυκάνθρωπο, η γριά Γκραμπόφσκι σε βαμπίρ και χάνονται ουρλιάζοντας στο νυχτερινό φόντο ενός δυστοπικού νεκροταφείου.

  3. Μπορούμε να είμαστε κι εμείς εκεί να διαλέξουμε την παρτίδα από την οποία θα το κάνει και να πάρουμε αρκετά δείγματα για τεστ σε ανεξάρτητο εργαστήριο;Να σιγουρευτούμε,ρε παιδιά,ότι ο Κούλης δε θα εμβολιαστεί με φυσιολογικό ορό…Όποιους τους πιστεύει του αξίζει να εξαφανιστεί.

  4. μονο οι χαζοι θα πιστεψουν οτι θα κανουν το κανονικο για τοσο χαζους μας εχουν χαχαχιι

  5. .Βγείτε στα μπαλκόνια να χειροκροτήσετε τη Μαρέβα

  6. Αν Είναι Έτσι να βρώ εισιτήριο να έρθω απο Ρόδο να το κάνω κι Εγώ,αλλα απο το ιδιο βαζάκι που θα το βάλει ο Κυριάκος μας….. μπεεεεεεεεεεε

  7. Η 28 Δεκεμβρίου να γίνει εθνική γιορτή τέτοιο μεγάλο γεγονός πρέπει να το διδάσκονται στα σχολεία.

  8. Εμφιαλωμένο νερό θα έχει μέσα…Σιγά μην κάνουν Κούλης κ Μαρέβα το εμβόλιο…Το πόπολο τα πειραματόζωα θα το κάνουν κ θα δουν τα ραδίκια ανάποδα….

Comments are closed.