Στις ΗΠΑ σε 16 Πολιτείες δεν υπάρχει υποχρέωση μάσκας. Άλλες 5 Πολιτείες την κατήργησαν – 11 δεν τη θέσπισαν ποτέ. Καλό υγειονομικό Καρναβάλι Ελλάδα!

Κοινοποίηση:
μασκα

Στις ΗΠΑ το Τέξας, το Μισισιπή, η Αϊόβα, η Μοντάνα και η Βόρεια Ντακότα κατήργησαν την απαίτηση για μάσκα.

Πέντε Πολιτείες – το Τέξας, το Μισισιπή, η Αϊόβα, η Μοντάνα και η Βόρεια Ντακότα – κατήργησαν, ή σύντομα θα καταργήσουν τα διατάγματα για υποχρεωτικές μάσκας σε όλη την επικράτειά τους παρά την επικείμενη απειλή του COVID-19 και τις εξαιρετικά μεταδοτικές παραλλαγές του αναφέρει σε ρεπορτάζ του το abcnews στις 4.3.21

Προστίθενται έτσι σε 11 άλλες πολιτείες – Αλάσκα, Αριζόνα, Φλόριντα, Γεωργία, Αϊντάχο, Μιζούρι, Νεμπράσκα, Οκλαχόμα, Νότια Καρολίνα, Νότια Ντακότα και Τενεσί – που δεν απαιτούσαν ποτέ μάσκα σε όλη την επικράτεια.

Οπότε 16 Πολιτείες στις ΗΠΑ χωρίς μάσκα την ώρα που στην Ελλάδα την έχουν ως και φυλακτό μέσα στις εκκλησίες!!! Πείραμα πληθυσμού στην Ελλάδα αυτό συνάγεται κι από αυτή την είδηση….Η αφαίρεση της εθνικής ιδιοπροσωπείας είναι βασανιστήριο και νεοφανές έγκλημα κατά της ανθρωπότητας….προσωποκτόνοι. Στην Καθημερινή έγραφε παλιότερα ο Τάκης Θεοδωρόπουλος ”Ακραία περίπτωση: η ιδιοπροσωπεία της μουσουλμάνας που φοράει μπούργκα δεν είναι το πρόσωπό της, του οποίου τα χαρακτηριστικά θυσιάζονται χάριν του προσωπείου της.” Στην Ελλάδα του 2021 η ιδιοπροσωπεία του Έλληνα δεν είναι το πρόσωπό του, του οποίου τα χαρακτηριστικά θυσιάζονται χάριν του υγειονομικού προσωπείου του.Το άρθρο του είχε τον επίκαιρο τίτλο ”Εθνικός καρνάβαλος και ιδιοπροσωπεία” .

Η Αλαμπάμα θα άρει την εντολή της σε περίπου ένα μήνα, ανακοίνωσε ο Κυβερνήτης Kay Ivey την Πέμπτη. Είπε ότι από τις 9 Απριλίου, η χρήση μάσκας θα είναι «θέμα προσωπικής ευθύνης και όχι κυβερνητικής εντολής».

Ποιες πολιτείες απαιτούν μάσκες σε όλη τη χώρα;

Το Τέξας και το Μισισιπή ανακοίνωσαν την Τρίτη ότι σύντομα θα καταργήσουν την απαίτηση για μάσκες και θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να λειτουργούν με πλήρη χωρητικότητα… Το Τέξας άρει την εντολή του για μάσκα, δήλωσε ο κυβερνήτης Greg Abbott, καθιστώντας το το μεγαλύτερο κράτος που δεν απαιτεί πλέον έναν από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να επιβραδύνει την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Ο Κυβερνήτης του Μισισιπή Tate Reeves ανακοίνωσε τη λήξη της εντολής της μάσκας στην Πολιτεία του από τις 3 Μαρτίου.

Η Αϊόβα ενέκρινε εντολή μάσκας το Νοέμβριο, αλλά τον Φεβρουάριο ο Κυβερνήτης Kim Reynolds την άφησε λέγοντας: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και δεν απαιτείται κυβερνητική εντολή για να το κάνουμε».

Ο κυβερνήτης της Μοντάνα Γκρεγκ Γιάνφορτ επέτρεψε τη λήξη του διατάγματος της μάσκας στην Πολιτεία του τον Φεβρουάριο, αλλά είπε ότι οι τοπικές αρχές θα μπορούσαν να επιβάλουν τις δικές τους εντολές.

Η Βόρεια Ντακότα εξέδωσε εντολή μάσκας τον Νοέμβριο του 2020 και έληξε τον Ιανουάριο. Στην Ελλάδα ο πρωτογονισμός της μάσκας βρήκε εύφορο έδαφος….

Αυτά στις ΗΠΑ με μισό εκατομμύριο νεκρούς ….Μήπως πρέπει να πάμε σε αναθεώρηση των πολιτικών μας τώρα;

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. εδώ θα μας τις βάλουνε τριπλές!!! Το ότι η κακοδιαχείριση των περιστατικών ανθρώπων με υποκείμενα νοσήματα, αλλά μολυσμένα με κορωνοϊό είναι η κύρια αιτία θανάτου δεν τους πειράζει καθόλου!!! Η τριπλή μάσκα θα μας σώσει!! Αλήτες

  2. Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν στην Αλάσκα και στο Κεντάκι, εδώ όλοι φοράτε μάσκες και δεν μιλάτε ούτε αντιδραστε κότες όλοι , αν νομίζετε ότι με το να κάνετε σχόλια στο μακελειό και να γράφετε δήθεν επαναστατικές βλακείες ότι έτσι κάνετε αντίσταση τότε είσαστε για πολύ γέλιο μέχρι και οι Πακιστανοί μικροπωλητές σπάνε πλάκα μαζί σας χαχαχαχα ζώα!

  3. Όλες οι Πολιτείες αυτές διοικουντε απο τους Republicans ……μαλλον κάτι λέει συτο….για αυτο μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα ….Το ότι μας εχουν τρελάνει εδω με το ανοιξε….κλεισε….θα συμφωνήσω απόλυτα ….Ειδωμεν τι γενέσθαι …..

  4. Ο/Η Στην Ελλάδα ο πρωτογονισμός της μάσκας βρήκε εύφορο έδαφος…. λέει:

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ
    ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΥΡΩΠΗ ΦΟΡΑΝΕ Α ΠΑΤΕ ΚΑΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ

    1. Έχεις δίκαιο ! ! !
      Εδώ δίπλα ο βοσκός δεν έχει βάλει στα γίδια του μάσκες .
      Μόνο στα πρόβατα έβαλε

  5. α πατε ρωτηστε κανα μαλεσιναιο….
    και κει δεν φορουσαν…ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ
    σας εχει φαει η μαλακια..

  6. τα βλέπετε, καθάρματα γαλάζιοι ζαίοι ; να ξεστραβωθείτε !

  7. Καλά εδώ είναι τόσο ανώμαλοι που δεν καταργούν τίποτα.

  8. Χαχα ΤΡΟΜΠΕΣ Έλληνες ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΛΠΑ,ΖΗΤΩ Η Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

  9. Στην ελλαδα κυβερνα ο γιος του καταδοτη των ελληνων αγωνιστων στους ναζι.. Αυτο σας λεει τιποτα?

    1. Στην Ελλάδα κυβερνά αυτό, που τα πετσιά που αυτοαποκαλούνται Έλληνες, ψηφίζουν από το 1974 και έπειτα!! Είστε απλά κοπρόσκυλα που σας έμαθαν να κάθεστε και να πληρώνεστε είτε μέσω του Δημόσιου ρουσφετιού είτε μέσω του ιδιωτικού! Όπως και να το δει κάποιος άνθρωπος που έχει γαλουχηθεί με αξίες όπως, αξιοκρατία και σκληρή δουλειά, είστε τουλάχιστον για γέλια. Τα κλάματα δεν αρμόζουν στους κλόουν…!!

      Ούστ!!!!

Comments are closed.