Στιγμές ευτυχίας για τον Κωσταντίνο Αγγελίδη – Η πρώτη φωτογραφία μετά το χειρουργείο

Κοινοποίηση:
e362ff_konstantinos_aggelidis_xeiroyrgeio

Τόσο ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης όσο και η οικογένειά του, βιώνουν στιγμές ευτυχίας μετά το τελευταίο χειρουργείο που έκανε. Μάλιστα, η Εβελίνα Βαρσάμη μάλιστα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook μία φωτογραφία στην οποία δίνει το πιο γλυκό φιλί στον αγαπημένο της.

Ο γνωστός παρουσιαστής ανεβαίνει βήμα βήμα το Γολγοθά του, ωστόσο πάντα έχει δίπλα του την αγαπημένη του σύζυγο, η οποία τον στηρίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό που μπήκε στο νοσοκομείο.

Η Εβελίνα Βαρσάμη μάλιστα ανεβάζει πολλές φορές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, στιγμιότυπα από την ανάρρωση του συζύγου της.

Πριν από λίγες ώρες η σύζυγος του παρουσιαστή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την πρώτη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μέσα από το νοσοκομείο.

Στο συγκινητικό στιγμιότυπο βλέπουμε την Εβελίνα Βαρσάμη να δίνει ένα τρυφερό φιλί στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «Ένα δικό σου φιλί και τα όνειρα γίνονται πάλι».

ebelina_varsami_aggelidis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μπορεί να ανεβάζει φωτο που δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά μπράβο της όμως γιατί στέκεται βράχος δίπλα του,το λέω γιατί υπάρχουν και γυναίκες που εγκατέλειψαν τον άντρα τους όταν βρέθηκαν σε παρόμοια θέση

    1. όσες δεν έχουν να πάρουν αποζημίωση από ασφαλιστική …..

  2. Γιατί ασχολείστε συνέχεια με αυτόν τον κύριο: Γιατί πρέπει να ενδιαφέρει κάποιος ο οποίος είναι μηχανόβιος που πούλαγε μούρη και μη φορώντας κράνος είχε τροχαίο και έμεινε ανάπηρος::::: μάλλον δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τα σοβαρά θέματα………..!

  3. του ευχομε τα καλυτερα του κωνσταντινου, αλλα ολοι μας ξερουμε κανα δυο περιπτωσεις παρομοιες… αλλα αυτοι παλευουν χωρις διαφήμιση… ντροπη στην γυναικα του που ανεβαζει φωτο του ανθρωπου, ας παραδειγματιστει το……… απο την γυναικα του σουμαχερ…

  4. Να γίνει καλά υο παληκάρι. Πάντα αγαπημένοι να είναι.

Comments are closed.