Στη φυλακή ο Βασίλης Γκουρούσης – Τι είπε στον εισαγγελέα για το απίστευτο ριφιφί και τις τραπεζικές θυρίδες, που “έκαναν φτερά”’;

Κοινοποίηση:
FAA923D5-0DF7-47DC-B6B9-417C9FCB2FCB-758x426-1

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξε ο εισαγγελέας στον Βασίλη Γκουρούση μετά την απολογία του για τη ληστεία στις θυρίδες από την τράπεζα του Ψυχικού.

Ο εισαγγελέας δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του Βασίλη Γκουρούση και έτσι του έδειξε τον δρόμο για την φυλακή.

“Το ίχνος DNA είναι μικτό. Εμπεριέχει εκτός από δικά μου στοιχεία, άλλων δύο ατόμων. Της ιδιοκτήτριας της θυρίδας κι ενός άγνωστου προσώπου. Γιατί κατηγορούμαι εγώ;” φέρεται να είπε στην απολογία του.

Η πλευρά του κατηγορούμενου ανέθεσε σε πραγματογνώμονα-γενετιστή τη σύνταξη τεχνικής έκθεσης για το γενετικό υλικό.

Μεταξύ άλλων υποστηρίζει  ότι εντός του χώρου των θυρίδων δεν υπάρχει σύστημα βιντεοσκόπησης ή παρακολούθησης, επομένως δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει από ποιον παραβιάστηκαν οι θυρίδες.

Ο κατηγορούμενος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα μέτρα προφύλαξης που φέρεται να έπαιρνε όταν επισκεπτόταν την τράπεζα, λέγοντας ότι φοράει πολύ συχνά καπέλο και λόγω της πανδημίας λάμβανε προστατευτικά μέτρα.

“Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου. Τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κορονοϊού. Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα”, φέρεται να ανέφερε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Γλυκα η κ@βλοΤετουλα παντως….Ετρωγε καλα ο μπομπος…Το θεμα ειναι οτι τα πακετα τα εχει η κ@βλοΤετα τωρα,οποτε βλεπω να αφηνει τον μπομπο μεσα for ever…Θα δειτε οτι θα εξαφανιστει ξαφνικα…Τερμα τα μανικιουρ στα ακριβα ποδαρακια του Ψυχικου και της Εκαλης…ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕΓΑΡΟ,ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ!!!!

  2. Αχ ήμουνα στη θέση του αντί τα $$$ θα έβαζα πάνω απ όλα την γλυκιά Τέτα !

  3. και τωρα ? Ποιος θα …..περιπειειται το milfακι την γυναικα του?! παιδες…τρεξτεεεε….

  4. Ειναι δυνατον η γυναικα του μετα απο τοσα χρονια γαμου να μην εχει καταλαβει τι λαμογιο ειναι ο αντρας της;
    Ο τυπος αλλωστε εχει παρελθον με το νομο.

  5. re κοπριταρά τράβα στην μπουζού να σου κάνουν το κωλαράκι αρχαίο τάλαντο λινάτσα πατσαβούρα.

Comments are closed.