Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Κοινοποίηση:
tsipras-3-1-e1543935827618

Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί σήμερα, Σάββατο, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Αναλυτικά, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας στις 11:30 θα έχει συνάντηση με πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας και τους αντιπροέδρους του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη (Διοικητήριο).

Στις 14:00 ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τον σταθμό του μετρό στο Συντριβάνι, και μετά από επιθεώρηση του έργου θα απευθύνει χαιρετισμό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Άμπρα κατάμπρα, τούμπα τουλούμπα, κάνε μια τούμπα και μία κωλοτούμπα. Ο αποτυχημένος ταχυδακτυλουργός που το παίζει πρωθυπουργός θα πάει στην Θεσσαλονίκη για να εγκαινιάσει τον πρώτο σταθμό του μετρό που δεν είναι ακόμη έτοιμο και θα λειτουργήσει σε 2 χρόνια αν όλα πάνε καλά. Υποθέτω ότι σε 2 μήνες θα ξαναπάει για να εγκαινιάσει την πρώτη κυλιόμενη σκάλα του δεύτερου σταθμού και σε 3 μήνες το πρώτο εκδοτήριο εισιτηρίων του τρίτου σταθμού. Είναι γνωστό ότι ο γελοίος άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί είναι γελοίος αλλά δεν έχει γονείς, αδέλφια, συγγενείς που να τον αγαπάνε και να τον προσγειώσουνε για να μην γελοιοποιείται.

    1. Γελοίος δεν είναι, ένας ακόμη εξουσιολάγνος προδότης είναι… Γελοίοι είναι οι μερικές εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπων μας που τον ψήφισαν και που είναι έτοιμοι να τον ξαναψηφίσουν…

Comments are closed.