Στηρίζουν Πούτιν οι Ρώσοι – Υπέρ της εισβολής στην Ουκρανία το 63%

Κοινοποίηση:
ΠΟΥΤΙΝ

Η πλειοψηφία (63%) των Ρώσων εξακολουθεί να υποστηρίζει τον πόλεμο πλήρους κλίμακας κατά της Ουκρανίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε από το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Γνώμης (Norc) του Πανεπιστημίου του Σικάγο.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Kyiv Independent, η δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το 64% των Ρώσων θεωρούν τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας ως σύμπτωμα μιας ευρύτερης “πολιτισμικής διαμάχης μεταξύ της Ρωσίας και της Δύσης”.
Το δημοσίευμα σημειώνει ότι το ποσοστό αυτό αντιπροσωπεύει μια μικρή μείωση σε σχέση με δημοσκόπηση που διεξήχθη τον περασμένο Νοέμβριο από τον ρωσικό ανεξάρτητο οργανισμό δημοσκοπήσεων The Levada Center, στην οποία το 75% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι υποστηρίζει τον πόλεμο.

Στηρίζουν Putin

Υπήρξαν επίσης πληροφορίες για το πώς οι Ρώσοι μπορεί να προσεγγίσουν τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, στις οποίες ο πρόεδρος Vladimir Putin επιδιώκει μια πέμπτη θητεία στο αξίωμα.
Το 66% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα ήταν “πιο πιθανό” να τον ψηφίσουν, ενώ το επίπεδο υποστήριξης ήταν ακόμη υψηλότερο μεταξύ των μεγαλύτερων γενεών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Έχει αξιοπιστες δημοσκοπίσεις η ρωσία; Γιατι νόμιζα οτι μόνο το 99,9% στις εκλογες ψηφιζει πουτιν.

  2. ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΑ ΟΥΚΡάΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ

Comments are closed.