Στην υπηρεσία της ΕΛΙΤ και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: “Αν δεν είχα νοσήσει θα εμβολιαζόμουν πρώτος”

Κοινοποίηση:
ιερωνυμος

O Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος συνεχάρη και ευχαρίστησε το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων, που χαρακτήρισε λειτουργούς της αγαθοεργίας.

Την ανάγκη συνεργασίας με την Πολιτεία για τον εμβολιασμό, επισήμανε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Μάλιστα, τόνισε ότι θα επιθυμούσε να είναι ο πρώτος που θα εμβολιαστεί, αλλά οι θεράποντες ιατροί του δεν του το επιτρέπουν ακόμη, λόγω της περιπέτειας με την υγεία του.

Σημείωσε, όμως, ότι συμβολικά κάποιος από τους αρχιερείς θα είναι εκεί από την πρώτη μέρα για να εμβολιαστεί. «Αυτή η κίνηση εκδηλώνει τη συμπαράσταση σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας και ευχήθηκε να έχουμε καλά αποτελέσματα, ώστε του χρόνου να γιορτάσουμε διαφορετικά τις μεγάλες αυτές ημέρες.

Ο υπουργός Υγείας ζήτησε την αρωγή της Εκκλησίας στην ενημέρωση αναφορικά με τον εμβολιασμό, τώρα που βρισκόμαστε στην καρδιά της μάχης. «Αυτές τις άγιες ημέρες η Εκκλησία να συμπαρασταθεί στην οργανωμένη Πολιτεία, σε αυτήν την προσπάθεια που γίνεται, ώστε να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε τους συμπολίτες μας, να τους φροντίσουμε», αιτήθηκε, ενώ επισήμανε ότι «αυτές τις ημέρες είναι σημαντικό να τονίζουμε το αγαθό της δημόσιας υγείας, την αξία της ανθρώπινης ζωής».
Τέλος, ευχήθηκε «να δείξουμε όλοι με θέρμη την αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας και να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλο από τον επικίνδυνο ιό. Η επιχείρηση “ελευθερία” αποσκοπεί στο να ξαναπάρουμε σιγά-σιγά τις ζωές μας πίσω».

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση με τον υπουργό, συνεχάρη και ευχαρίστησε το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των νοσοκομείων που αγωνίζονται καθημερινά, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για την αυτοθυσία των ανθρώπων αυτών, τους οποίους χαρακτήρισε λειτουργούς της αγαθοεργίας.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ξεκουμπησου προδότη τραγοπαπα,τόσες κατάρες που ακούς από τους πιστούς και δεν σε κολλάει τίποτα πουλημένε,η οργή του Θεού μου πάνω στο κεφάλι σου και σε σένα και στα τσιράκια σου.

  2. Μια χαρά την πας την προπαγάνδα…εύγε!! Αλλά έχεις και καλούς “μαθητές”-ακολούθους! Στα χνάρια σου βαδίζει και το “πνευματικό σου τέκνο”, ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος, Συμεών. Τον ακούω συχνά στις ομιλίες του και στην αρχή ομολογώ πως με “κέρδισε”. Έχει ξεχωριστό “επικοινωνιακό” χάρισμα… Τον οποίον, αν ενθυμούμαι καλά, τον υποδέχθησαν στην πόλη της Λαμίας “μετά βαϊων και κλάδων῾.. και τώρα όλοι “συζητούν” για αυτόν πως “ανήκει ΚΑΙ αυτός στη μασωνία”.. (και πολλά άλλα, καθόλου “κολακευτικά”), όπου σε κάθε ομιλία του και “περιοδεία” του, δεν παραλείπει ποτέ να “υπενθυμίζει” στον κόσμο για το πόσο θανατηφόρος είναι αυτός ο ιός και πως πρέπει να τηρούνται “ευλαβικά” τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση. Ιερώνυμε… αν όλους τους νέους ιεράρχες σου (πχ ο Συμεών, μιας και πρόκειται για πολύ νέο άνθρωπο, ηλικίας μόλις 43 ετών!!) τους έχεις κάνει σαν τα μούτρα σου… τότε σε ποιόν “ποιμένα” Του Θεού να στηριχθεί ο κόσμος τούτες τις έσχατες ημέρες;;; Ξεχωρίζει όμως πλέον ΞΕΚΑΘΑΡΑ η ἠρα απ’ το στάρι… και όλοι θα λάβουν τον “μισθό” τους (πέρα από τον “έξτρα μισθό” (μπόνους “προσφοράς”) που -προφανώς- σας δίνει αυτή η σατανική κυβέρνηση!! Τἰ ψυχή θα παραδώσετε αλήθεια;;; Αν σας έχει μείνει “ψυχή”, βεβαίως… ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ και ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που οι “του συναφιού σας” ανήκετε στην Εκκλησία Του Σωτήρα ημών Ιησού Χριστού, όπου όλοι οι αντίχριστοι τούτες τις ώρες… χαίρονται όσο ποτέ άλλοτε, καθώς, πατώντας πάνω στα δικά σας “κατορθώματα”, περιγελούν όλους εμάς για την Ορθόδοξη θρησκεία μας και την Πίστη μας… ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ “ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ”. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ!!

  3. Τα Χριστούγεννα να μην σε βρουν ξεφτιλισμενε μασόνε πουλημένε σατανά,δεν σε κολλάει τίποτα βρωμιάρη 100 χρονων κακό ψόφο να έχεις..

  4. Αν ζουσε ο Χριστοδουλος θα σε πατουσε κατω σαν σκουληκι γιατί τετοιο πραγμα εισαι ελεεινε τραγοπαπα προδοτη του εθνους

  5. ….και μη κοιτάς αλλού!!
    Αν η γιαγιά μου είχε αρχίδια θα ήτανε παππούς.
    Διδαχή περί Ευγέν(ε)ίας:
    «Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.»
    – Παρόλο που περιφρονεί ο ένας τον άλλο, καλοπιάνει ο ένας τον άλλο, και παρόλο που θέλουν να υπερέχουν, υποκλίνονται ο ένας στον άλλο.
    Μάρκος Αυρήλιος, 121-180 μ.Χ., Ρωμαίος Αυτοκράτωρ
    -Είμαι υπέρ της διατήρησης της Γαλλικής συνήθειας να φιλάμε τα χέρια των κυριών. Άλλωστε, από κάπου πρέπει να αρχίσει κανείς.
    Richard Cumberland, 1631-1718, Άγγλος φιλόσοφος & επίσκοπος

  6. Ιερωνυμε πες αλευρι ο Αμβροσιος σε γυρευει

Comments are closed.