Στην πλατεία πάρκου στη Λαμία – Ρομά έριχναν νεογέννητο γατάκι σε αδέσποτο σκύλο για να το φάει (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Οι μικροί ρομά, το γατάκι και ο αδέσποτος σκύλος….

Ένα απίστευτο σκηνικό κατέγραψε η κάμερα του LamiaReport στην πλατεία Πάρκου στη Λαμία.

Ανήλικοι ρομά βρήκαν ένα νεογέννητο γατάκι και το έδιναν στον μεγαλόσωμο αδέσποτο σκύλο για να το φάει. Όταν ο σκύλος δεν τους έκανε το χατήρι πήραν μια σκούπα και έσπρωχναν το γατάκι στο στόμα του.

Δείτε στο βίντεο πως τελειώνει η ιστορία..

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ !!!!! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ !!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΩΝ ΒΡΩΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ !!!!!!

  2. Και γιατί παρακαλώ κρύβετε τα πρόσωπά τους;Μπας και παραβιαστούν τα προσωπικά τους δεδομένα;

  3. Καλά αυτοί οι τσιγγάνοι (ή βρωμάν, όπως λένε να τους αποκαλούμε) πόσο χαζοί είναι; αφού είναι γατάκι μικρό φυσικό είναι ο σκύλος να μην το βλέπει εχθρικά, αλλά με αγάπη και φυσικά προσπαθεί να παίξει μαζί του, όπως θα έπαιζε με ένα σκυλάκι, άλλο αν το γατάκι δεν καταλάβαινε και έφευγε.

  4. Το σκυλάκι γιατί δεν πήγε για υιοθεσία; Αυτό και αν αξίζει αγάπη. Αυτό έχει πολύ να δώσει το μόνο σίγουρο!

  5. Πουστορομά, ρυπαρή σάπια φυλή, κηφήνες των Ελλήνων φορολογούμενων, μάθετε πως ο σκύλος έχει ψυχή, εσείς έχετε σκουλήκια μέσα σας! Ποιος μαλάκας θέσπισε τα ανθρώπινα δικαιώματα σύμφωνα με αυτό που μοιάζεις και όχι με αυτό που πραγματικά είσαι; Όσο για το “κοριτσάκι” το ξέρουμε το μέλλον της. Πίπες σε γέρους για 5 ευρώ. Αυτό της αξίζει και ακόμα χειρότερα.

  6. Προγραμμα στειρωσης γι αυτα τα ζωα. Στους γυφτους φυσικα γιατι τα σκυλακια και τα γατακια ειναι ακακα, Οταν ενα 10χρονο παιδι εχει τετοια ενστικτα και βασανιζει ενα νεογεννητο πλασμα, τοτε το μελλον του ειναι θλιβερο.

  7. Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ, ΑΧΡΗΣΤΗ, ΒΡΩΜΕΡΗ, ΑΘΛΙΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΒΡΩΜΟΓΥΦΤΩΝ. ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΡΟΜΑ? ΓΥΦΤΟΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΤΕ!! ΑΚΟΥ ΡΟΜΑ! ΟΧΙ ΕΦΗΜΙΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Comments are closed.