Στην κοσμάρα του ο Μητσοτάκης! Χλευάζει τον κόσμο που θέλει ελικόπτερο για να σώσει το χωριό του και το twitter γλεντά (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Βουλή Ολομέλεια. Συζήτηση πολιτικών αρχηγών για τη διαχείρηση των  πυρκαγιών. Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 (EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Θα αναρωτηθούμε για μια ακόμα φορά, αν ο Κούλης είναι βλαξ ή απλά εξυπηρετεί συμφέροντα. Ο άνθρωπος που έδωσε συνέντευξη Τύπου για τις φωτιές χαμογελαστός, με το ίδιος ύφος χλευάζει τους ανθρώπους που έχουν χάσει τα σπίτια και τις περιουσίες τους από το βήμα της Βουλής.

Παρατηρήστε το ύφος του Κυριάκου Μητσοτάκη να λέει πως οι κάτοικοι -των πυρόπληκτων περιοχών «θέλουν και από ένα ελικόπτερο πάνω απ’ το χωριό τους».

Όπως είναι φυσικό, στο twitter έγινε “γλέντι”:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μη την αποπαιρνετε, απο τη πολλή δουλειά εκοψε το sex με αποτελεσμα να λέει μ@λσκ1ες

  2. Μα δεν υπαρχει ενας με @ρχιδι@ εκει να πει σ αυτον τον ανευθυνο ενα “Φτανει πια” αυτος ο πολιτικος της πλακας εκαψε μια ολοκληρη χωρα 2.000.000 στρεμματα ρε ηλιθιε,και βγαινεις και στην τηλεοραση ολο χαμογελα,και λες αυτες τις μαλακιες,ντροπη σου ρε τσιπα ρε αλλα αυτη η λεξη ειναι αγνωστη σε σενα ρε μισελληνα Γερμανοτσολια,ακους για Ελλαδα ,Ελληνες,και Σημαια και βγαζεις σπυρακια,αλλα οπως λεει και ο φουκαρας λαος “Κυριακη κοντογιορτη”

  3. Στό Μάτι καίγονταν άνθρωποι ζωντανοί κάι ό άχρηστος ό Πάκης ακινητοποιέι 2 ελικόπτερα γιά νά τόν παραλάβουν από τήν Τρίπολη.
    “Λαμβάνουν εντολή νά μήν απογειωθούντό ένα από διοίκηση καί τό άλλο από τήν Προεδρία τής Δημοκρατίας,καί μένουν ακινητοποιημένα γιά τόν ίσιο σκοπό,τήν παραλαβή τού Πάκη τού προβοσκίδα από τήν Τρίπολη”
    Γιάννης Λάκων

  4. Η τραγική ανεγκέφαλη ξιπασμένη Κούλα ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για να προκαλέσει περισσότερη οργή με αυτά που λέει

Comments are closed.