Στην κηδεία του υποσμηναγού Τουρούτσικα ο Μητσοτάκης την Πέμπτη! Κοράκι- πάει στις κηδείες των πιλότων για να αρπάξει ψήφους!

Κοινοποίηση:
mitsotakis-maximou

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί θα μεταβεί στην Τρίπολη για να παραστεί στην κηδεία του Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα ο οποίος έχασε τη ζωή του από την συντριβή του Phantom νότια της Ανδραβίδας.

Νωρίτερα σήμερα, λίγα λεπτά με την επιβεβαίωση του θανάτου του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και κυβερνήτη του μοιραίου Phantom που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Ανδραβίδας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την οδύνη του, με ανάρτησή του στο Facebook.

«Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ο κυβερνήτης του μαχητικού μας έπεσε μαζί με τον συγκυβερνήτη του την ώρα του καθήκοντος, υπηρετώντας την πατρίδα. Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του ιπταμένου Σμηναγού. Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν. Θρηνούν και τιμούν» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Μητσοτάκη είσαι μεγάλο κάθαρμα μέχρι και τις κηδείες των δύο ηρώων εκμεταλλεύεσαι για τα ψηφαλάκια.
    Ένα τέρας είσαι χωρίς συναισθήματα και χωρίς ψυχή.

  2. Μονο που δεν ειναι το δικο του παιδι.
    Να στελει το γιο του να οδηγει τετοιου ειδους αεροπλανα
    και οχι να τον χωνει στις καλιτερες και ποιο κερδοφορες θεσεις

  3. Η σκεψη του ειναι στις βαλιτσες με τα λεφτα που παντελονιαζει και στην διαχειριση ζημιων στην εικονα του, ο τυπος ειναι ψυχοπαθης.

  4. έκανε και πως εκλαψε και ταχα σκουπισε το δάκρυ… Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ!!! ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ!!! ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΛΗΤΗ !!!

  5. ρε γελοιε Κουλη τα παληκαρια με αεροσκαφος 50 χρονων πετουσαν ….
    ξευτιλισμενε πρωθυπουργε

  6. Αλλεςφορες ουτε καν φανηκε Τωρα λογω εκλογων θα παειΝΤΡΟΠΗΗΗ

  7. Τελικά ο ποιο βλάκας της χώρας επιβραβεύεται και γίνεται πρωθυπουργός

  8. ΠΑΡΤΑΛΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΒΡΩΜΟΣΟΓΟΥ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΗΔΕΙΑ ΜΟΥΛΕ

  9. Γιατί δεν τίμησε τους ήρωες των Ιμίων, μη στενοχωρήσει το φιλαράκι του τον ερντογάν; Να δεις που τώρα που πέφτουν θα πουλήσουν και πατριωτισμό αυτοί που επέτρεψαν στους προδότες να ακυρωθεί η εκδήλωση για τα Ίμια. Και μην πουν οι προδότες ότι την έκανε η Χρυσή Αυγή, γιατί τότε θα ρωτήσω γιατί δεν την κάνανε τα κόμματα του ανθελληνικού τόξου; Τα κόμματα του ανθελληνικού τόξου μόνο τα γκέι pride τιμούν ενωμένοι! Φτάσανε οι εκλογές ανθέλληνες και ο Ηλίας έρχεται με φόρα!

  10. Αν οι Γονεις ειναι παληκαρια οπως ο ηρωας γυιος τους μαζι με τους αλλους συγγενεις του αδικοχαμενου παλληκαριου πρεπει να του γ@@@@ουν οτι εχει και δεν εχει του παλιοπ@@@@@ρα

  11. Μου αρκει η παρουσια του! Μπορουσε να μην εμπαινε στο….κοπο!

  12. Ο μπατριώτης ο τσίπουρας δεν θα πάει; Η Κούλα ότι και να κάνει έρχεαι λούτσος αράπικος.

Comments are closed.