Στην ηλικιακή κλάση 60-65 η Άννα Βίσση! Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού και εύχεται για το μέλλον… (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
ANNAVISSICOVID

«Vaccine day! Ευχαριστώ τα κορίτσια στο ΕΦΚΑ Ηρακλείου…που με «διασκέδασαν» όπως κι εγώ αυτές στο παρελθόν. Ελπίζω τα «θέματα» μας να λήξουν κάποια στιγμή σύντομα και να ξανά χαρούμε την ανθρώπινη επαφή μας! #vaccine #staysafe #communication #hugs #missyou».


Αυτό έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο instagram η Άννα Βίσση η οποία το πρωί του Σαββάτου έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό καθώς ήρθε η σειρά της επειδή ανήκει στην ηλικιακή κλάση 60-65. Και φυσικά, δεν παρέλειψε να στείλει τη δική της ευχή να τελειώσουμε το συντομότερο με αυτόν τον εφιάλτη.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν. Αυτή η τυφλή εμπιστοσύνη των ηλίθιων σε ένα πειραματικό εμβόλιο αποδεικνύει πως οι άνθρωποι είναι αθώα ζωάκια τελικά που μπορεί η κάθε φαρμακευτική εταιρεία να διαχειρίζεται την ίδια τους την υγεία, σαν τα χαμστεράκια του εργαστηρίου. Δήθεν έχουμε νοημοσύνη, δήθεν σκεφτόμαστε, αλλά οι παρωπίδες εκεί μόνιμα κολλημένες στο κεφάλι μας. Όπως όταν διαφημίζουν ένα προϊον, αλλιώς θα το πουλήσει ο επώνυμος που έχει θαυμαστές όπως η Βίσση και αλλιώς το απλό άγνωστο μοντέλο. Προτιμώ να είμαι καχύποπτη παρά κορόϊδο.

Comments are closed.