Στην Ουκρανία θέλει να πάει ο Μητσοτάκης! Τηλεφωνική επικοινωνία με Ζελένσκι

Κοινοποίηση:
zelensky-volodimir-1-1024x683-1-600x400

O Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε πριν από λίγο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι για να μεταφέρει τις ευχές του για το νέο έτος στον δοκιμαζόμενο ουκρανικό λαό.

Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός υπογράμμισε το ενδιαφέρον του για την κατάσταση των Ελλήνων της Ουκρανίας, ενώ διαβεβαίωσε τον κ. Ζελένσκι για τη συνεχιζόμενη στήριξη της Ελλάδας προς τη χώρα του. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφθεί την Ουκρανία στο μέλλον.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Tι σας εκπλησει???>? Κωλιες θελουν να παιξουν οπως ολα τ’αγορακια του ειδους τους

  2. Ποσο θα ηθελα έστω κινηματογραφικά να τους δω πανω σε εναν s300 αγκαλίτσα και να πηγαινουν!!!… και να πηγαινουν!!!…

  3. Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα να σου δίνει ευχές αυτός ο γκαντεμόσαυρος. Πάντως η ουκρανία δε σώζεται με τίποτα είναι ένα ναυάγιο έχει καταστραφεί οικονομικά από τις επιλογές και τις εμμονές ενός ηθοποιού τσάτσου των αμερικάνων. Επίσης δεν μπορεί να κερδίσει άλλο έδαφος. Ουσιαστικά μετά την κατάληψη της χερσώνας πήρε την κάτω βόλτα.

  4. Αμιν και ποτε! Να του ρθει και μια ρακετα στο κεφαλι να τον Εξαερωση τον πισωγλεντη τον φονια του λαου που παει να δωσει τα 45 μυρια ευρω ο χουβαρντας ενω η Μελονι εδωσε μολις 12 στον γυφτο του κιεβου. Ενα μαθημα πηρε ο Δενδιας δευτερο να παρεις εσυ απο τον θεο καθικι του κερατα το ευχεται ολος ο λαος παλιο Γκεσταμπιτη. Ρεεεεεεεεε ουυυυυυυσσσσσττττ.

  5. Εδώ δεν τον ενδιαφέρουν οι Έλληνες στην Ελλάδα που ούτε φάρμακα δεν έχουν, τον πήρε ο πόνος για τους Έλληνες της Ουκρανίας; Να πάει και να του έρθει κανένα drone στο κεφάλι να ξεβρωμίσει ο τόπος.

  6. Να πάει και να μείνει εκεί, δυο κλόουν είναι καλλύτεροι στο τσίρκο ….

Comments are closed.