Στην Οδησσό ο Νίκος Δένδιας ως επικεφαλής ανθρωπιστικής βοήθειας

Κοινοποίηση:

Στην Οδησσό της Ουκρανίας φτάνει ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ως επικεφαλής αποστολής που θα μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στους κατοίκους.

«Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα αφιχθεί εντός ολίγου στην Οδησσό», αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, θα μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία θα παραδοθεί στις δημοτικές αρχές της πόλης.

Σκοπός της επίσκεψης πέραν της μεταφοράς βοήθειας, είναι η δημιουργία διαρκούς μηχανισμού διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας, συνάντηση με μέλη της ελληνικής κοινότητας, η επαναλειτουργία του Γενικού Προξενείου στην πόλη, καθώς και η επίσκεψη και διαπίστωση της κατάστασης χώρων άρρηκτα συνδεδεμένων με την ελληνική ιστορία, όπως το Μουσείο Φιλικής Εταιρίας, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο δικηγόρος του ροθτσαιλντ πάει να δει τι γίνεται….. Αφού

  2. Τον Οτσαλαν τον ταξιδεψαν στην Κενυα, αλλοι χεσμενοι απο τον φοβο τους, μην τους κανει ντα ντα η Τουρκια και αυτοι ηταν οι ” εκσυγχρονιστες” του Κου Σημιτη και συγκεκριμενα ο Παγκαλος σαν υπουργος Εξωτερικων που ηταν τοτε!!!!!!!! Αυτα για του λογου το αληθες!!!!!! Οσο για τους ΝΔ ειναι και αυτοι καρπαζοεισπρακτορες περιοπης, διαπρεποντες στην δουλικοτητα και στην υποτακτικοτητα απεναντι Αμερικανων και Γερμανων!!!!!!!!

  3. Λετε να βρει ευκαιρια η Κουλα να καθαρισει τον δελφινο? Οι Ρωσοι θα φταινε! Ασε Κουλα απο την περιπτωση Οτσαλαν διδαχτηκαμε πολλα! Αν νομιζεις οτι ο Ελληνικος λαος μεσα στη πεινα εχει κοντη μνημη εισαι πολυ γελασμενος!
    Γεια χαρανταν και τα κουκια μπαγλαν!
    Ενας Νεοδημοκρατης!

  4. ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΦΕΡΕΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ?????????

Comments are closed.