Στα… πατώματα η Ρούλα Κορομηλά! Οι παρενέργειες από την τρίτη δόση του εμβολίου

Κοινοποίηση:
koromila

Η Ρούλα Κορομηλά έκανε και την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και από ότι φαίνεται την ταλαιπωρεί αρκετά. Όπως ανέφερε η ίδια στο twitter, έχει αρκετές ημέρες υψηλό πυρετό και μυϊκούς πόνους που ανήκουν στις παρενέργειες της τρίτης δόσης του εμβολίου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Έκανε και τη τρίτη δόση και παρόλο που έχει τόσες παρενέργειες αντί να πει τι έκανα και να αποτρέψει κι άλλους από το να το κάνουν γελάει και ειρωνεύεται… Τι να πεις!

  2. ενταξει η γιαγια καλα εκανε και το εκανε….κινδυνευει 65 χρονων ειναι.

  3. Τρεις δόσεις σε λιγότερο από ένα χρόνο και έπεται και συνέχεια. Με κάποια χρονοκαθυστέρηση θα φανεί τι είναι όλο αυτό το παγκόσμιο σόου.

  4. Γιατί θα πρέπει να μας ανακοινώνουν την συγκεκριμένη ιατρική πράξη που δεν ενδιαφέρει και κανέναν με το υπονοούμενο για παρακίνηση ότι όλα θα πάνε οκ παρά τις παρενέργειες….με αυτή την λογική δηλαδή θα έπρεπε να μας λέτε κάθε πότε κάνετε τσεκ απ, τεστ Παπ, αισθητικές επεμβάσεις κλπ

  5. Εάν αυτοί που είναι επιφυλακτικοι με το συγκεκριμένο εμβόλιο θεωρούνται ψεκασμένοι τότε αυτοί που τρέχουν να κάνουν την τρίτη δόση,χωρίς μάλιστα να έχει πάρει έγκριση απο την Ευρώπη πώς λέγονται;

  6. Καλό Παράδεισο γριά .. Λίγα είναι τα ψωμιά σου. Γελοία και μαλακισμένη ήσουν πάντοτε.

Comments are closed.