Στα “μαχαίρια” τα δυο αδέρφια! Τι οδήγησε στο μαχαίρωμα των Μύλων Άργους (BINTEO & ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
maxairoma_myloi7

Για το νερό ενός κτήματος έγινε ο χθεσινός καυγάς στους Μύλους Αργολίδας που οδήγησε δύο πολίτες στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, αγροτεμάχιο με πομώνα είχε νοικιαστεί σε ένα πολίτη από τον ένα αδελφό και συνιδιοκτήτη του κτήματος. Ο άλλος αδελφός δεν επιθυμούσε να έχει στα “πόδια” του τον ενοικιαστή. Αυτό ήταν αιτία να υπάρχει “κόντρα” μεταξύ συνιδιοκτήτη και ενοικιαστή, που οδήγησε τον ενοικιαστή στην βοήθεια του εισαγγελέα.

Όταν με την εντολή του εισαγγελέα χθες βράδυ ο ενοικιαστής πήγε στο κτήμα για να ανοίξει το κτήμα και να βάλει νερό στην πομώνα για να ποτίσει ήρθε σε σύγκρουση με τον συνιδιοκτήτη. Ο ιδιοκτήτης έσκασε τα λάστιχα του αυτοκινήτου του ενοικιαστή και έτσι άρχισε ο καυγάς που οδήγησε σε ξύλο και το ξύλο οδήγησε σε μαχαίρωμα.

Οι δύο άνδρες μετά από λίγο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από το ΕΚΑΒ. Πιο σοβαρά τραυματίας ο μαχαιρωμένος.

maxairoma_myloi1

maxairoma_myloi4

maxairoma_myloi5

maxairoma_myloi6-1

argonafplia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Και σαν μην εφτανε αυτο την 11η αυγουστου 2020 αφιχθη ο ηλικιωμενος θειος στο σπιτι του στους μυλους,κ για το καλοσωρισμα ο ανηψιος κ γνωστος ως χαφιες της αστυνομιας καλεσε 2 αστυνομικους κ εγραψαν με προστιμο 1800 ευρω, τρεις κλεισεις για δηθεν 3 σκυλακια που ηταν δεμενα κ νηστικα στο σπιτι του θειου, ο ηλικιωμενος θειος οντως σε απογνωση δεν ειξερε τι να κανει, αληθεια αυτοι οι δυο αστυνομικοι διορισμενοι απο το συδτημα δεν πρεπει να λογοδοτησουν για συτο το ατοπημα ;;;;; Μηπως πρεπει να ασκησει διωξη ενας εισαγγελεας για παραβαση καθηκοντος;; Εγραψαν εναν κατοικο σικαγου μολις αφιχθη στη χωρα κατοπιν καταγγελιας του χαφιε κ φιλου τους για ενα γεγονος περαν λογικης…..κυριε εισαγγελευ επεμβετε τωρα αυτοι οι δυο κακοι αστυνομικοι δεν εχουν θεση στην ελληνικη αστυνομια.

  2. ο ενας ανηψιος απο βάσιμες πληροφοριες κτυπησε με ασχημο τροπο την αλλοδαπη φίλη του και την εστειλε στο Νοσοκομειο,,,ενω απέφυγε το αυτόφωρο…προσεξτε τον είναι επικίνδυνος……..

  3. Ο ανηψιος που κτυπησε τον 72 χρονο θειο του απο την αμερικη πρεπει να ντρεπεται να κυκλοφορει, χαρις τον θειο ανοιξε το συνεργειο που διατηρει στην τριπολεως,παραλληλα του εγραψε και καποιο κτημα στο ονομα του,,αλλου τα νταηλικια ψευτομαγκα συμφεροντολογε, οχι στον ηλικιωμενο ανθρωπο.

  4. ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΝΗΨΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟς ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !!!!!!!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ,,,,,,,,,,,ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΕΙΟΣ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΜΟΦΑϊκη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ,,, ,,ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ ,,ΕΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΝΗΨΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤ/ΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΠΡΟΣΦΤΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟς………………….ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. ΑΠΟ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΩ Η ΑΔΕΛΦΗ ΛΥΜΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ 50 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ,,ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗς ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ,,ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΑΕΡΓΗ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗς ,,,,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟς ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗς ΑΔΕΛΦΗς ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗς ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

    1. Συμφωνώ καί επαυξάνω,πόσο ακόμη θα τους τάιζαν οι ελληνες μετανάστες που εφυγαν ξυπόλυτοι στην ξενιτιά πριν 50 χρόνια….έλεος κυρία μου,,,,,,να πας και σε κανενα εργοστασιο να δουλέψεις να δεις πως βγαίνει το ψωμί,,ο τζάμπας πεθανε………………ήρθε ο ανθρωπος στο σπίτι του στην ελλάδα απόμαχος για να του φάνε την περιουσία η άεργη αδελφή και ανηψιός του??????????????????

  6. Αυτοι ειμαστε οι Ελληνες, αντε να βγαλεις ακρη οταν σκοτώνει ο αδερφός τον αδερφό τι μυαλά έχουμε γι αυτο παμε κατα διαόλου

Comments are closed.