Στα κάγκελα ο Βελόπουλος με τον Μαύρο της MRB: “Ποιος θα θυμάται τις μ@λ@κίες…” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
belopoulos_mrb_

Η σημερινή δημοσκόπηση της MRB, δεν άρεσε και ιδιαίτερα στον Κυριάκο Βελόπουλο.

Σύμφωνα με αυτή, το ποσοστό της Ελληνικής Λύσης είναι στο 1,6%.

Και αυτόν τον οδήγησε στα… κάγκελα!

Δείτε τι πόσταρε στο twitter:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. βελοπουλε, πολυ αερα εχεις παρει…τα ποσοστα σου ειναι στον αερα…μπορει τη τελευταια στιγμη να σε ψηφισουν πολλοι, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ

  2. Δεν έχετε αντιληφθεί ποιοι βγάζουν αποτελέσματα στις Ελλαδιστανικές εκλογές μετά το 1973; Εάν κρίνει κανείς από αυτά που γράφονται εδώ, μάλλον κανένας. Το αποτέλεσμα λοιπόν είναι προσχεδιασμένο. Αλέξης ή Κούλης ή και τα δύο μαζί, εάν αυτό εξυπηρετεί τους προαιώνιους εχθρούς της διαλυμένης και σε πολύ λίγο τεμαχισμένη πατρίδας, με δεκανίκια τα υπόλοιπα ανθελληνικά πολιτικά αποβράσματα.

    Εμπρός στο εύκολο χρήμα και την καρέκλα δεν βλέπουν τίποτα. Πατρίδα, οικογένεια, αξιοπρέπεια, αξιοκρατία δεν υπάρχουν πουθενά για αυτούς. Εάν λοιπόν, κάποιος θέλει πραγματικά να ξέρει ποιος αποφασίζει το βράδυ των «εκλογών» δεν έχει παρά να κοιτάξει προς το Μέγαρο της πρεσβείας του «περιούσιου» λαού. Η εταιρία τους που «διενεργεί» τις «εκλογές» θα εκτελέσει το προ σχεδιασμένα.

    Το story γνωστό. Όχλος από πρόβατα που ακόμη ασχολούνται με την «πολιτική» κυνηγούν την εύκολη ζωή με πολλά λεφτά, διασκεδάσεις και μεγαλεία, χωρίς να παράγουν το παραμικρό και πάντα πίσω από την ταμπέλα του επιχειρηματία. Η χώρα αυτή θα έπρεπε να εχει τον τριπλάσιο αριθμό φυλακών για να φιλοξενήσει όλα τα ποινικά αποβράσματα που κυκλοφορούν ελεύθερα καταστρέφοντας ότι έχει απομείνει.

    Η διχοτόμηση του Αιγαίου μάλλον είναι πιο κοντά από ότι υπολόγιζαν κάποιοι. Συν εκμετάλλευση των κοιτασμάτων με τους Μογγόλους και ανεξάρτητη Μογγολική Θράκη.

    Νεοελληνικά αποβράσματα / σκουπίδια ξυπνήστε έστω και τώρα. Σας κλέβουν την πατρίδα και εσείς ξύνεται τα άπλυτα γεννητικα σας όργανα εάν υπάρχουν και αυτά τελικά. Γιατί, εάν υπήρχαν θα είχατε ήδη ξεσηκωθεί με τα όπλα στα χέρια και θα είχε ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο.

    Η χρήση των πληκτρολογίων και οι μεγάλες δηλώσεις στα social media δεν προκειται να βοηθήσουν κανέναν. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται παροχες και πολιτικες αναλύσεις αλλά, πρωτογενή παραγωγή, βιοτεχνία και βιομηχανία αλλά πάνω από όλα αξιοπρέπεια, θαρρος και πράξεις, έστω και εάν αυτό σημανει κόστος….!!

    Για να μην αναστατωσω άλλο την δημοκρατική σας γαλήνη, μην βιαστείτε να βάλετε πολιτική ταμπέλα στα παραπάνω γιατί δεν υπάρχει. Σας παρακαλώ θερμά όπως βάλετε ΕΛΛΗΝΙΚΗ και μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΗ γιατί αυτή υπάρχει μόνο.

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

  3. ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ η ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΕΤΟ ΒΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΟ!ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΠΤΑ ΜΑΤΙΑ+ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ!

  4. Έρχεται η ώρα σας δημοκράτες ανεξαιρέτως.

  5. O Bελοπουλος δεν είναι Ελληνικη λυση , σε εχει πρηξει με Πουτιν . Καλα ουτε ότι ο Ερντογαν είναι φιλος με τον Πουτιν δε ξερει ?? Πως τα λεει αυτά ?? Ο Πουτιν είναι πιονι της Παλιας Ταξης Πραγματων , χουντα ειναι. Ουτε οι Χρυσοι Ναζι που σχολιαζουν εδώ είναι ελληνικη λυση. Ολοι οι ασχετοι οι πατριδοκαπηλοι και οι ανιστόρητοι. Δεν υπαρχει Ελληνικη λυση.. (αμα δεν ειχε χουντικούς εδώ ισως υπηρχε πατριωτικο site) ..αμα βγουν τα ψεματα για τη γη θα δουμε.. . Αμα ηταν Ελληνικη λυση θα το χε καταλαβει ο κοσμος (ένα μερος) ..αλλα ολοι ναζι τους λενε και χαιρετανε σαν το Χιτλερ.. (μπηκα για την αναφορα του προδοτη στο Χιο αλλα δεν τη βλεπω ,να πω μονο ότι ο Χιος ηταν ο πιο διαβασμένος δημοσιογράφος στην κριση αλλα ειπαμε με χουντικούς δεεεε )

  6. Βελοπουλε εμπα και πλάκωσέ τους στα υποθετα με κουρκουμινη..

  7. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ Κ@ΛΟΙ………………….. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

  8. Ποια ελληνικη λυση και κολοκυθια?? Αφηστε τα ψευτοπατριωτικα δεκανικια που ξεφυτρωνουν καθε 4ετια. Ξυπνηστε επιτελους ξυπνηστεεεε. Χρυση Αυγη το μονο πατριωτικο Ελληνικο κομμα.

  9. Ο τουρκογυφτος Βελλο ειναι αυτο το Κατι που μενει οπως λεει και το τραγουδι. Οταν τραβας το καζανακι !!!

  10. Μετά τις ευρωεκλογές, θα γίνουν ρόμπα οι πληρωμένοι ψευτοδημοσκόποι.Ελληνική Λύση δτνατά στην Ευρωβουλή.

  11. Τελικά τά ληγμένα Τελοπον πιάνουν τόπο.
    Μια χαρά παει τό μαγαζί.

Comments are closed.