Στα κάγκελα οι νεοδημοκράτες για τον “αποκεφαλισμό” της Νικητοπούλου! “Τι μ@λ@κίες είναι αυτές;”… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
nikitopoulou_

Φαίνεται πως ο “αποκεφαλισμός” της Φαίης Νικητοπούλου από την ΟΝΝΕΔ Πεντέλης, έχει προκαλέσει αναβρασμό στους νεοδημοκράτες.

Οι περισσότεροι, βγήκαν ανοιχτά και τα έχωσαν στην ΟΝΝΕΔ στο facebook με βαριές εκφράσεις.

Δείτε μερικά σχόλια και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…

 

1

 

4 3 2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η σύγχρονη ΝΔ δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ο …Γαλαζιος ΣΥΡΙΖΑ. Ένα φιλεleft νεοταξίτικο συνοθύλευμα, με ολίγους δεξιούς για ..”ξεκάρφωμα”. Από το δε μητσοτακέϊκο, πλείστα μέλη του (ονόματα δεν λέμε), μετέχουν ή έχουν δικές τους “ανθρωπιστικές” ΜΚΟ (π.χ. Action Aid). Όσοι τέλος έχετε ακόμη αμφιβολίες, δείτε τη ομιλία Κούλη προς το A.J.C. στο youtube το καλοκαίρι του 2018, που μιλά προς τους πάτρωνες του, για το πως “θα καταπολεμήσει το νατιβισμό”(!). Αυτά από ένα κόμμα, που δεν παραλείπει να δηλώνει πόσο “σέβεται τους αγώνες τις αριστεράς”…

  2. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  3. Τσιπροκούλη θα έχουμε εναλλάξ και μαζί, για να εξαφανιστούμε εμείς οι Έλληνες από το ωραίο οικόπεδο που λέγεται Ελλάδα. Δεν τους χαλάει. Φορολογούμενους θέλουν, όχι απαραίτητα άσπρους, να μιλάν Ελληνικά και να κάνουν τον σταυρό τους με 3 δάκτυλα. Γι αυτό φέρνουν μέσα σωριδόν λαθροεποίκους.
    Όσο για τους ξένους, χέστηκαν αν αυτός που θα τους σερβίρει στις διακοπές τους στο Γκρέχενλαντ είναι άσπρος, μαύρος ή κίτρινος. Αν και απ’ ότι φαίνεται θέλουν σκουρόχρωμους.
    Και τον Πάπα τον βολεύει να χαθούν οι Ορθόδοξοι της Ελλάδας. Καλά, τον Βαρθολομαίο δεν τον νοιάζει για την Ελλάδα έτσι και αλλοιώς, Τούρκος πολίτης είναι ο άνθρωπος. Άλλωστε υπέρ του CHRISLAM (Christianity & Islam) είναι και οι δυό τους. Το πρώτο συστατικό της μεγάλης σαλάτας, της πανθρησκείας.
    Πάντως μου κάνει εντύπωση. Δεν γνώριζαν οι Νεοδημοκράτες τι ψήφιζαν ? Γιατί πέφτουν τώρα απ τα σύνεφα ?
    Σας έχω νέα εκεί στην ΝΔ: Ο Κούλης μεταξύ άλλων, έχει αναλάβει την υποχρέωση της υλοποίησης των υπόλοιπων όρων του μνημονίου, που ακόμα και ο Άξελ δεν κατάφερε ή δεν τόλμησε να υλοποιήσει.

  4. Να προσέχατε τι ψηφίζατε.
    Ποτέ δεν είπε ο Μητσοτάκης ότι θα κλείσει τα σύνορα και θα κάνει μαζικές απελάσεις.
    Ποτέ δεν είπε ότι θα ακυρώσει το προσύμφωνο των Πρεσπών.
    Τώρα είναι αργά.

    1. Και εσυ πιστευεις οτι αυτος ο μασσονοβλακας βγηκε με εκλογες χα χα ωραιο αστειο…………………………………………………………..οι σιωνιστες βγαζουν οπποιον γουσταρουν………….. με εκλογες ΝΟΘΕΙΑΣ ξυπνατε ρε ενα 50 της εκατο οι κωλοδημοσιοι τον ψηφισαν και νοθεια ΚΑργα………………………..

Comments are closed.