Στα βρωμοκάναλα μας προβάλλουν τις λυσσάρες του Bachelor! ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ! Αρμένισες στην Αθήνα: Είμαστε έτοιμες να πάμε να πολεμήσουμε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Χωρίς σχόλια:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Μα η Ελλάδα πέθανε όταν μετά το 1981 η μέγιστη τσατσά με τις καταθέσεις του εκατομμυρίου από τον κόπο της, με τις εγες ξεπουτ@νιασε τις νέες Ελληνίδες.

  2. Οι Ελληνίδες σπαταλάνε 2,5 δις κάθε χρόνο, μόνο για καλλυντικά και περιποίηση, αυτό το στατιστικό τα λέει όλα.. Γιατί αυτά τα χρήματα να μην πηγαίνουν κάπου αλλού;; Δυστυχώς οι περισσοτέρες σημερινές Ελληνίδες αποδεικνύονται ότι είναι απ’ τα καλύτερα “πελατάκια” του συστήματος.

  3. Ακριβως! Θα επρεπε ολοι υποχρεωτικα θητεια στα 18 οχι κατι γεροι που σκανε μυτη μετα απο 13 αναβολες και ενα σκασμο πτυχια και τη βγαζουν κανοντας δουλιτσα γραφειου και φτιαχνοντας καφεδες! Αυτα μπορουν να τα κανουν καλλιστα γυναικες και οι αντρες να εκπαιδευονται ουσιαστικα! Γεμισαμε λυσασμενες ντιβες πατσαβουρες και χοντροκω@@@δες που δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους, οχι οπλο….

  4. εδω Ελλάδα λες στις Ελληνίδες να συνεισφέρουν στο στρατευμα έστω και στα μαγειρεία και στα γραφεία των δοιηκητων κάνοντας ίση θητεία με τους άντρες
    και σχεδόν σε διάολοστέλνουν ΌΛΕΣ λέγοντας σου ρε σαλτα και πνιξου εμεις κυοφορουμε μόνο

    εμείς οι μαλθακοι νεοΈλληνες φταίμε που το ανεχόμαστε αυτό απο τις ψυλομυτες ελλεεινιδες!

    1. Σιγά μην κυοφορούν….. με γνώση για το ποιανού είναι το παιδί μετά από μια παρτ…
      Τελικά ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ.

  5. Εμείς κρατάμε την χοντρή από το big brother γιά τούς Μογγόλους.θα τους βομβαρδίσει στις κλανιές.το βόδι.προσβάλει το γυναικείο φύλο γενικά.τέτοια ζώα έχουμε εδώ.

  6. Γυναίκες μάχιμες πολεμίστριες όχι προσκυνημένες κυριολεκτικά και μεταφορικά!!!!!

Comments are closed.