Σταματήστε τη γελοιοποίηση της ΕΛ.ΑΣ! Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη κυνηγούν νεαρούς που κάνουν σκέιτ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Δεν τα χωράει ανθρώπινος νους τα σκηνικά που εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στο οποίο καταγράφεται επιχείρηση της αστυνομίας στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής, με σκοπό την….εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων.

 Μόνο που η επίμαχη επιχείρηση δεν αφορούσε κάποια εγκληματικά στοιχεία, αλλά…νεαρούς που έκαναν σκέιτ!!!

Οι παρακάτω σκηνές, που θύμιζαν κάτι από…κακόγουστο αστείο, εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια περαστικών που εκείνη την ώρα μαζί με τα παιδιά τους απολάμβαναν μία βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Άνδρες της ομάδας ΔΡΑΣΗ κυνηγούσαν τρέχοντας ανάμεσα στον κόσμο τους…«εγκληματίες» σκειτεράδες!!!

Πρέπει η κυβέρνηση να σταματήσει την γελοιοποίηση της ΕΛ.ΑΣ και την αποδόμηση της εμπιστοσύνης του κόσμου απέναντί της, διότι οι αστυνομικοί, κυβερνητικές εντολές ακολουθούν.

Οι εικόνες που θα δείτε σίγουρα είναι σουρεαλιστικές, ωστόσο καταδεικνύουν και τον υπερβάλλοντα ζήλο για την τήρηση των μέτρων που διέπει κάποια -ευτυχώς όχι όλα- από τα όργανα της τάξης.

Μάλιστα στο πρώτο βίντεο που θα δείτε, ο νεαρός φορούσε μάσκα ενώ εκ των πραγμάτων κρατούσε αποστάσεις από τους γύρω του.

Ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον εικονιζόμενο αστυνομικό να τον τραβήξει από το χέρι:

Παρακάτω, 6 (!!!!) αστυνομικοί φαίνεται να περικυκλώνουν άτομο, που βρίσκεται πεσμένο κάτω, καταφέρνοντας μπροστά στα έκπληκτα μάτια ακόμη και μικρών παιδιών να τον συλλάβουν κακήν κακώς:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. ΟΤΑΝ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΣΚΕΙΤ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

  2. Κοιτα τώρα τίτλος:Σταματήστε την γελοιοποίηση της ΕΛΑΣ…κλπ…

    Ρε σεις γατιά,αφού οι ΙΔΙΟΙ γελοιοποιούνται με τον χειρότερο τρόπο ,εδώ και χρόονια…Ποιός να τους γελοιοποιήσει παραπάνω,τους καρα-αυτο-γελοιοποιούμενος;;;;…

  3. Έπρεπε να ήταν στην Κίνα. Εκεί θα τους πυροβολούσαν….

  4. Αν είναι δυνατόν τα παιδιά τους φταίνε?
    Αλήτες
    Βγάζουν τα κόμπλεξ τους

    1. Μαρία πάντα να σκέφτεστε και αλλιώς.

      Μήπως για κάποιο λόγο τους κυνηγούσαν; Μήπως είχαν κάνει κάτι παράνομο πριν; Μήπως δεν τους κυνηγούσαν για το lockdown? Αν ήταν έτσι θα κυνηγούσαν και τους άλλους με ποδηλατο και πεζούς. Δεν είδα να κόβουν πρόστιμα παντως.

      Στο 0:14 φαίνεται καθαρά και αλλος νεαρός με πατίνι αλλά δεν ασχολούνται με εκείνον.

      Σαν σύλληψη μου έμοιασε για κάτι άλλο που είχε προηγηθεί.

  5. Μετά από αυτό το βίντεο μίσησα την Αστυνομία………………..

  6. Μόνο παιδιά και γριούλες κυνηγάνε οι γελοίοι,σηκώσαν και ελικόπτερο?

  7. Μπράβο στα αετόπουλα των ταγμάτων ασφαλείας, κυνηγάτε σκέιτ και τρίκυκλα ποδηλατάκια με οδηγούς τρίχρονα, ενώ τους εισαγόμενους εγκληματίες που σπάνε τα μαγαζιά των φορολογούμενων πολιτών, στο κέντρο της Αθήνας, με την ευκαιρία της ησυχίας λόγω εγκλεισμού (lockdown) δεν τους πειράζει κανείς, άξιος ο μισθός σας. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο και στα αφεντικά σας το καθεστώς Μητσοτάκη.

  8. ηΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΤΟΥ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ ΤΩΝ ΓΑΤΙΩΝ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ

  9. Το πιο ηλιθιο επαγγελμα επάνω στόν πλανήτη Γη …….”MΠΑΤΣΟΣ”

  10. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΕΔΩ…Α ΞΕΧΑΣΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ…

  11. Πάντως, τα μηχανοκίνητα κλιμάκια της ΔΙΑΣ, σημείωσαν απόλυτη επιτυχία ενάντια στις τροχοσανίδες ελεύθερης κύλισης, που χρησιμοποιούν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης “Ελεύθεροι πατινιστές”.

  12. Το σκειτ σαν το ποδήλατο άθλημα δεν είναι; δεν επιτρέπεται;

  13. …..ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ!!!…..ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!

  14. Αντί να κυνηγήσουν κανέναν εγκληματία κυνηγούν τα παιδιά που δεν πειράζουν κανένα.

Comments are closed.