Στίβος: O Kαραλής κατήγγειλε προπονητή για ρατσιστική συμπεριφορά

Κοινοποίηση:
karalis

Ο επικοντιστής Εμμανουήλ Καραλής προχώρησε σε καταγγελία για τον προπονητή Δημήτρη Κυτέα στον ΣΕΓΑΣ, για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί του.

Ο αθλητής, μέσω του δικηγόρου του, έχει προχωρήσει σε καταγγελία στον ΣΕΓΑΣ, για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι του, από την πλευρά του Δημήτρη Κυτέα.

Ο τελευταίος είναι σταθερά από τα κορυφαία ονόματα προπονητών στο επί κοντώ στην χώρα μας και είναι γνωστό πως είναι και προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη.

Η καταγγελία αναφέρει ότι, την περασμένη Τετάρτη, 22 Μαΐου, ο Δημήτρης Κυτέας επιτέθηκε φραστικά με χαρακτηρισμούς, τόσο στον ίδιο, όσο και στους γονείς του, ενώ το επεισόδιο σημειώθηκε στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται τέτοιο περιστατικό, μιας και προ διετίας η μητέρα του αθλητή είχε καταθέσει ξανά υπόμνημα για ανάλογη συμπεριφορά του ίδιου προπονητή απέναντι στον γιο της.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον Εμμανουήλ Καραλή, ο Δημήτρης Κυτέας μιλά σε τρίτους με υποτιμητικά λόγια για το πρόσωπό του.

Πηγή: sport-fm.gr

diavaste-makeleio

Ιδού το ανώμαλο κτήνος. Πούλησε έρωτα στην 14χρονη Αμαλία και την έριξε στις ράγες του Ηλεκτρικού. Εκτέλεση, η μόνη ποινή

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Βαρεθήκαμε την κλάψα των μη Ελλήνων για τον ”ρατσισμό” που υφίστανται…Λυπάμαι, δεν πιστεύω ότι ο Κυτέας μίλησε ρατσιστικά…Ισως είπε κάτι πάνω σε καθαρά αθλητικά θέματα,υποθέτω…Αλλά η κλάψα ενεργοποιήθηκε αυτόματα …Και δυστυχώς ”πουλάει”…

  2. Έχει νέγρικη καταγωγή το μόνο σίγουρο, όπως και πολλοί κρητικοί και νησιώτες από τους βιασμούς των πειρατών, μην ξεχνάτε τι γινόταν τον μεσαίωνα στα νησιά.

  3. Αυτος τωρα ειναι “ελληνας”;;;;;
    .
    να φωναξουμε κι τον μοχαμεντ απιο την Σ Αραβια ως επιτιμο Ελληνα;;
    .
    Για να καταλαβω. Ελληνες γεννημα κι θρεμα, δηλαδη ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ χαθηκαν κι πρεπει να εισαγουμε απο αλλες φυλες κι με μια απλη ελληνοφωνη ονομασια να μετατρεπονται δια μαγειας σε Ελληνες, εε;;;
    .
    Δηλαδη, οποοις τυχει να γεννηθει στην Ελλαδα ειναι κι Ελληνας, εε;;;
    .
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ…..
    .
    .
    δημοκρατια ο ΘΑΝΑΤΟΣ του Ελληνισμου !!!!!!!!!!!!!!!

    1. Eksothen δεν γεννήθηκε εδώ από ξένους γονείς ο πατέρας του είναι Έλληνας.οποτε Έλληνας είναι.αν ισχύει αυτά που λέει πρέπει να τιμωρηθεί αυστηρά ο προπονητής του.ανεπιτρεπτο.

      1. Η μανα του ΔΕΝ ειναι Ελληνιδα, αρα ΔΕΝ ειναι Ελληνας καθαρος !!
        .
        Και μαλιστα ΔΕΝ ειναι καν ιθαγενης της Ευρωπης Δηλαδη, δεν ανηκει σε καποια απο τις Ευρωπαικες φυλες.
        .
        Χαθηκανε οι Αυτοχθονοι Ελληνες;;;
        ‘Η μηπως, μερικοι θελουν να προπαγανδισουν υπερ της πολυφυλετικοτητας;;
        .
        Ο οικουμενισμος/ουμανισμος ΔΕΝ εχει καμια θεση στην Ελλαδα. Ποτε δεν ειχαν θεση στην Ελλαδα τετοιες εθνοκτονες ιδεολογιες !
        .
        Συγνωμη αλλα τετοια ειδη κοσμοθεωριας/ιδεολογια ΔΕΝ ειναι για την Ελλαδα μας.

Comments are closed.