Στήνει χρυσή μπίζνα το ηγουμενοσυμβούλιο της μονής Πετράκη με εκκλησιαστικό ακίνητο – φιλέτο στη Βουλιαγμένη – Ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας ξενοδοχείου

Κοινοποίηση:
θαυμακου-ιερωνυμος-4

Προκηρύχθηκε νέος διαγωνισμός για εκκλησιαστικό ακίνητο – φιλέτο στη Βουλιαγμένη με ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας ξενοδοχείου σε αυτό.

Συγκεκριμένα, το Ηγουμενοσυμβούλιο της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, που αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.), προσκαλεί υποψηφίους σε εκδήλωση ενδιαφέροντος τους προς αξιοποίηση, υπό τη μορφή συστάσεως δικαιώματος επιφανείας επί μελλοντικώς ανεγερθησομένων οικοδομημάτων, μιας εκκλησιαστικής – μοναστηριακής έκτασης, πολεοδομικώς ατακτοποίητης, εμβαδού σαράντα τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων ογδόντα εννέα τετραγωνικών μέτρων (44.989,00 τ.μ.).

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ+ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ= ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΡΕΣΤΗΣ ΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ MΠΙΖΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΟΡΗΘΗ Η ΕΚΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΟΙΣΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ …ΟΠΠΟΣ ΠΑΝΤΑ

  2. Έχουν πολλά φράγκα. Γιατί να πληρώνονται από το δημόσιο; Τα λεφτά να τα παίρνουν οι πουτάνες να πάψουν να εκπορνεύονται.

Comments are closed.