Στέφανος Τσιτσιπάς: Αυτή είναι η εντυπωσιακή μονοκατοικία που νοικιάζει στο Παρίσι [Βίντεο]

Κοινοποίηση:
stef

Στη Γαλλία βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που λαμβάνει μέρος στο σπουδαίο τουρνουά τένις του Roland Garros.

Μέσα από ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο Tik Tok ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ανοίγει για πρώτη φορά στην κάμερα το σπίτι στο οποίο ζει στο Παρίσι.

Πρόκειται για ένα νεοκλασικό σπίτι το οποίο νοικιάζει, όπως και είχε παρουσιάσει στο παρελθόν με ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στα social media.

Η εντυπωσιακή μονοκατοικία διαθέτει άνετο κήπο και εσωτερική σκάλα για τα υπνοδωμάτια, τα οποία απέφυγε να παρουσιάσει στο Tik Tok.

@adidas price unknown #adidas #tsitsipas #paris ♬ original sound – adidas

Στο κέντρο του σπιτιού κυριαρχεί ο μεγάλος σκούρος καναπές, αλλά και η συλλογή με παπούτσια.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρουσιάζεται να απολαμβάνει τον προσωπικό του χώρο, ενώ το βίντεο ξεκινά με τον αδελφό του να βρίσκεται στον κήπο του σπιτιού.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα βρήκε… σκούρα κόντρα στον Γίρι Βέσελι, όμως έστω και δύσκολα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Τσέχου, με 3-1 σετ, και να προκριθεί στον δεύτερο γύρο του Roland Garros.

Ο Έλληνας τενίστας έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και με εξαίρεση το δεύτερο σετ, δυσκολεύτηκε αρκετά στο να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου του και να πάρει το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του γαλλικού Grand Slam. Επόμενος αντίπαλος θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ισπανό Ρομπέρτο Καμπάγες Μπαένα και στον Αμερικανό Εμίλιο Νάβα.

Στο διπλό, ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς έδειξαν πολύ μαχητικό πρόσωπο, παρότι στο φινάλε λύγισαν από τους πολύ πιο έμπειρους Αρέβαλο/Ροζέρ, οι οποίοι βρίσκονται στο Νο.3 του ταμπλό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Εσεις οι δημοσιοκαφροι προωθειτε αυτο τ’ανερματιστο αρχ@@ι στην χαχολικη νεοελληνικη κοινωνια

Comments are closed.