Στέφανος Ξενάκης: Συνελήφθη ο συγγραφέας – Εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για ακάλυπτες επιταγές

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες (6-3-2023) στη Βούλα στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 55χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης οκτώ (8) ετών και έντεκα (11) μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, μη έγκαιρη καταβολή εργοδοτικών εισφορών και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, ο 55χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, ως εκπρόσωπος εταιρείας, εξέδιδε κατ’ εξακολούθηση ακάλυπτες επιταγές προς εξόφληση οικονομικών υποχρεώσεων της.

Επιπλέον δεν κατέβαλε έγκαιρα τις εργοδοτικές εισφορές στους ασφαλιστικούς φορείς καθώς και τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Σιγά το βιβλίο…..αυτοτελείς ιστοριούλες ξεκάθαρα βγαλμένες από το μυαλό του με συμπεράσματα τύπου θα γίνω καλύτερος άνθρωπος, θα επιτύχω τους στόχους μου και άλλες τέτοιες ξενόφερτες ανοησίες για να γίνονται γνωστά και πλούσια λαμόγια σαν τον Ξενάκη, έκανε και σεμινάρια πλύσης εγκεφάλου επί πληρωμή φυσικά ως μέγας διδάσκαλος για ανόητους ενώ αυτός είχε διαλέξει τον κρυφό δρόμο για να φτάσει πιο γρήγορα στην επιτυχία, οι μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι συνήθως συνεργάζονται με τέτοιους νέο συγγραφείς απατεώνες.

  2. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΤΑΘΜΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

  3. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ(ΜΑΣΟΝΙΑ) ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΕΚ(Χ)ΝΟΣ!!! ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΦΩΤΟΙ. ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥΣ: ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΩΧΟΙ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΑΡΚΕΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ “ΚΑΤΙΤΙΣ” ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ.

  4. Δεν είχα άδικο τελικά που μου ήταν τέρμα αντιπαθητικός και μου έβγαζε κάτι εντελώς υποκριτικό, όσο για το βιβλίο του δεν ξέρω τι άκρες έχει και προωθήθηκε τόσο πολύ αφού όλα τα βιβλία που κυκλοφορούν περί αυτοβελτίωσης και επίτευξης στόχων ελλήνων και ξένων συγγραφέων που έχει γίνει της μόδας τα τελευταία χρονιά είναι μία από τα ίδια, άλλη μία μπίζνα οι life coaches που έχουν ξεφυτρώσει σαν τα μανιτάρια

Comments are closed.