Στέλιος Πέτσας: “Φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό”!

Κοινοποίηση:
stelios-petsas_

Απόλυτα ξεκάθαρος ήταν ο Στέλιος Πέτσας στην εισαγωγή του κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σχετικά με το τί θα γίνει το Πάσχα και πως θα το γιορτάσουμε.

“Ζούμε μια ιστορική στιγμή, φέτος δεν θα ψήσουμε το Πάσχα στο χωριό. Θα το γιορτάσουμε σπίτι. Έχουμε χρόνια να γιορτάσουμε. Δεν είναι όπως τις προηγούμενες χρονιές. Η Ιερά Σύνοδος είναι σε επικοινωνία με την κυβέρνηση. Εξετάζουμε να γίνουν οι λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών” ανέφερε ο κ. Πέτσας, ενώ αναφέρθηκε και στον επαναπατρισμό των Ελλήνων:

“Μετά τη διακοπή των πτήσεων προς και από χώρες υψηλού κινδύνου, διευκρινίστηκε ότι δεν θα γίνει γενικός επαναπατρισμός Ελλήνων, γιατί πρώτη μας προτεραιότητα είναι η δημόσια υγεία. Τι επόμενες ημέρες αναμένονται τουλάχιστον άλλες 3 πτήσεις από τους δωρητές υγειονομικού υλικού προς την Ελλάδα. Σήμερα οι ΜΕΘ είναι 870 – και θέλω να εξάρω τις προσπάθειες του ιδιωτικού τομέα. Σήμερα διεξάγεται ένας παγκόσμιος πόλεμος για την προμήθεια υγειονομικού υλικού. Δεν υπάρχει επαρκής παραγωγή. Εμείς επειδή κινηθήκαμε νωρίς εξασφαλίσαμε σημαντικές ποσότητες” πρόσθεσε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η δικαιολογία της απαγόρευσης είναι ότι θά κολλήσουμε συγγενείς καί φίλους στά χωριά . Είμαστε μολυσμένοι γιά νά τούς κολλήσουμε ; Εαν υπάρχει υποψία γιατί δεν αρχίζετε τά tests ; Α, ξέχασα…τά περιμένετε καί αυτά . Δέν ντρεποσαστε ; Μια ζωή αυτοσχεδιασμοί καί προχειρότητα !

  2. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΤΗΣ ΄΄ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΑΣ΄΄ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΑΤΕ Ή ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΜΕΝΗΣ ΣΑΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ή ΧΑΡΥΒΔΗΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΥΓΑ…..

  3. Εγώ πάντως που είμαι σε χωριό θα σουβλισω στην αυλή μου όπως πάντα. Όχι, γιατί άκουσα που έλεγε ότι δεν θα ψήσουμε στις αυλές μας!!!! Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσουμε!!!

  4. Θά σού απαντήσω με Στράτο Διονυσίου: “Νομιιιιιιιιιιιζειειειειεις”

  5. Αφου δεν μιλαει κανεις γιατι να μην το τραβηξουν οσο αντεχει ο σβερκο μας;.. Θα μας απαγορεψουν να παμε στο χωριο για πασχα, θα μας απαγορεψουν να ψησουμε εξω, θα μας απαγορεψουν να κανουμε ανασταση στην εκκλησια.. Οι παπαδες στη μεγαλη πλειοψηφια μας πουλησαν και εχουν ηδη συμφωνισει

Comments are closed.