Στέλιος Πέτσας: «Η μελέτη αυτή δεν είχε έρθει σε γνώση του πρωθυπουργού»

Κοινοποίηση:
petsasbriefing5

Το σούσουρο για τη μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα και το ποιός την είχε λάβει και ποιος όχι, συνεχίζεται. Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας τόνισε πως ο πρωθυπουργός δεν την είχε λάβει.

«Αυτό που γνωρίζω είναι αυτό που έχει απαντήσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ότι η μελέτη αυτή δεν είχε έρθει σε γνώση του πρωθυπουργού. Θα μείνω σε αυτή την απάντηση, γιατί αυτό είναι που γνωρίζω κι εγώ», είπε σήμερα ο κ. Πέτσας, μιλώντας στο MEGA.

Στη συνέχεια είπε πως προτού παραδοθεί μία επιστημονική μελέτη σε κάποια ηγεσία, έχει σημασία το πότε αυτή διεξάγεται, πότε ωριμάζει, πότε περνάει από επιστημονική κρίση και πότε βγαίνει σε δημοσιότητα.

Διαβάστε επίσης: Το Μαξίμου διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο πρωθυπουργός γνώριζε την έρευνα για τις ΜΕΘ και «βλέπει» σκοπιμότητες
«Όταν η επιστημονική κοινότητα εξετάζει κάτι, εμείς δεν μπορούμε να πολιτικοποιούμε τη σκέψη κάποιου επιστήμονα. Είναι ένα πλέγμα μέτρων», είπε και πρόσθεσε πως δεν υπάρχει Έλληνας που να μην έχει εμπιστοσύνη στον Σωτήρη Τσιόδρα.

από το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνουν πως δεν υπάρχει «θέμα Τσιόδρα» στην κυβέρνηση, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτιμά την προσφορά του και το έργο του μέχρι τώρα στην καταπολέμηση της πανδημίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Χαχαχαχα……….Ο καπετάνιος δεν ξέρει τι γίνεται στο καράβι, θα την πληρώσει ο ΛΟΥΤΣΟΣ!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.