Στέλεχος του ΚΚΕ συνελήφθη να σβήνει συνθήματα της Χρυσής Αυγής κατά της χρήσης μάσκας

Κοινοποίηση:
at-spaton

Κρατήθηκε στο αστυνομικό τμήμα επί ώρες επειδή τον συνέλαβαν να σβήνει συνθήματα της Χρυσής Αυγής κατά της χρήσης μάσκας που ήταν γραμμένα έξω από σχολείο. Ο λόγος για τον δημοτικό σύμβουλο Σπάτων – Αρτέμιδας και στέλεχος του ΚΚΕ στην περιοχή, Βασίλη Κουτρουμπίνη.

Αναίτια κράτηση
Σήμερα το πρωί ο Βασίλης Κουτρουμπίνης επειδή έσβηνε τα συγκεκριμένα φασιστικής προέλευσης συνθήματα προσήχθη από τους αστυνομικούς στο τμήμα όπου κρατήθηκε μέχρι πριν από λίγο το μεσημέρι και όπως κατήγγειλε ο τοπική οργάνωση του ΚΚΕ το αιτιολογικό της προσαγωγής ήταν η πρόκληση φθοράς ξένης περιουσίας!

Σύμφωνα με τον 902.gr για το θέμα παρενέβη στον υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης κάνοντας λόγο για αναίτια κράτηση.

Στην καταγγελία της η ΤΟ Μεσογείων – Λαυρεωτικής Αττικής του ΚΚΕ αναφέρει:

«Καταγγέλλουμε την προσαγωγή του στελέχους του ΚΚΕ και Δημοτικού Συμβούλου με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Σπάτων Αρτέμιδας, Βασίλη Κουτρουμπίνη. Το αιτιολογικό της προσαγωγής ήταν ότι ο σύντροφος μας προκάλεσε φθορά ξένης περιουσίας επειδή έσβηνε συνθήματα της φασιστικής δολοφονικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, που βρόμιζαν τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου. Συνθήματα μάλιστα που αναφέρονταν ενάντια στην χρήση μάσκας στα σχολεία, που προσπαθούσαν να στρέψουν τον αγώνα των μαθητών σε ρυάκια που στην ουσία βολεύουν και την ίδια την κυβέρνηση.

Προκαλεί τουλάχιστον η συγκεκριμένη πράξη του ΑΤ Σπάτων Αρτέμιδος, προκαλεί η αναίτια κράτηση του, την ώρα που οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. Προκαλεί η προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής παρέμβασης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Αυτοί που νομίζουν ότι με προσαγωγές, απειλές, κάνοντας πλάτη στην ουσία στην πολιτική που θέλει τα παιδιά μας στοιβαγμένα σαν τις σαρδέλες σε κοντέινερ και 25αρια τμήματα θα σταματήσουν την δράση των κομμουνιστών, πλανώνται οικτρά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Γιά τίς πιό ΒΑΡΒΑΡΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ Ω ΒΑΡΒΑΡΕΣ δολοφονίες τών κομμουνιστών δέν λέει τίποτα ! Καί δέν μιλάω για τήν κατοχή τά παιδομαζώματα καί τά τοιαύτα… Προχθές πήγαν καί βανδαλίσανε τό μνημείο τής marfin τών σφαγιασθέντων απ’ αυτούς (οκ καμένοι είναι) !!!Οί ίδιοι οί δολοφόνοι ΚΚΕδες ήταν !!! Γιατί εάν δέν ήταν οί ίδιοι άς βγούν νά μάς τό πούν…
    Υπ’ όψιν , ή μία εκ τών ανθρώπων πού κάψανε ήτανε έγκυος γυναίκα καί όταν ούρλιαζε ή ταλαίπωρη γιά βοήθεια , αυτοί τής φώναζαν ότι τής αξίζει αυτός ό θάνατος…
    Παρεπιμπτόντως , τής προάλλες ένας λαθρομετανάστης στή Γαλλία έσφαξε έναν ιερέα ό οποίος τούς τάϊζε καί τούς περιποιήτο , λέγοντας ότι “ήταν σκυλί καί τού άξιζε”…!!! Παρατηρείτε κάποια ομοιότητα εδώ ;;; Λέω…

  2. Ελευθεροι κυκλοφορουν οι δολοφονοι της Μαρφιν, του Φουντουλη και του Καπελωνη κοπροσκυλα, ο δολοφονος της Χ. Αυγης εχει συλληφθει, αντε και τα λετε οπως σας βολευει , χαμενοι!!!!!

  3. Φωτια κ τσεκουρι και τεμαχισμος στα συστημικα κατακαθια. Πρεπει να τελειωνει η Ελλαδα με αυτη τη σηψη.
    Ασε το σχολιο

  4. Σωστα επραξε ο κυριος, αλλα δεν αντιδραει με τον ιδιο τροπο με τις εκατονταδες μουντζουρες που βρισκονται σε ολους τους τοιχους και τα εχουν γραψει αριστεροι και αντιφες

Comments are closed.