Στάση εργασίας στα λεωφορεία την Δευτέρα για την ασφάλεια στις συγκοινωνίες

Κοινοποίηση:
ΑΣΔΩΣΔΩ

Ταλαιπωρία περιμένει τους πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν με λεωφορεία την Δευτέρα καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε στάση εργασίας για πέντε ώρες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σωματείου των Τεχνικών και των Εργαζομένων ΟΑΣΑ-ΟΣΥ η στάση εργασίας θα γίνει από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ.

Στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι επισημαίνουν ότι ο λόγος της κινητοποίησης είναι ώστε να βρεθούν λύσεις για την ασφάλεια των επιβατών.

«Μετά την τραγωδία των Τεμπών είναι επιβεβλημένο να διασφαλίσουμε στο επιβατικό κοινό και τους συναδέλφους μας ασφαλείς δημόσιες μαζικές μεταφορές μέσω της ανανέωσης του στόλου και την υλοποίηση της υπογεγραμμένης ΕΣΣΕ.

«Η συγκοινωνία είναι δημόσιο αγαθό και η ανθρώπινη ζωή δεν κοστολογείται, η ανθρώπινη ζωή δεν έχει αξία» αναφέρουν στην ανακοίνωση.

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν συμβεί πολλά περιστατικά που έχουν τρομάξει τους πολίτες αποδεικνύοντας πως ο στόλος των λεωφορείων αποτελείται από «σαπάκια» και δεν έχει υπάρξει μέριμνα για την συντήρησή τους.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη μέσα στην περασμένη εβδομάδα όταν κομμάτι οροφής έπεσε στα κεφάλια επιβατών.

Είχε προηγηθεί ένα παρόμοιο περιστατικό ενώ σε άλλο λεωφορείο πόρτα ξεκόλλησε την ώρα που πραγματοποιούσε δρομολόγιο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. μετά πλήρωνε κάρτα διαδρομών ρε τι λέτε ρε αλλά εσείς ταλεπορεθστε με τις αμαξαρες σας τις μηχανάρες σας εσείς τα έχετε αυτά ελλα που όλοι οι άλλοι πάμε με τα μέσα και δεν βγαίνουν τα χρήματα ούτε για παπάκι ειδικά τώρα με τα euro 6 3 χιλιάρικα για ένα παπάκι της πλάκας διπλβμ μα ένα χιλιάρικο κι υτο μετ από 6 με 8 μήνες

  2. Ναι σας έπιασε ο πόνος για την ασφάλεια επιβατών Τι καινούργια λεωφορεία να σας φέρουν ρε βολεμενοι που κάθε μήνα ενώ μπαίνουν οικονομικά μέσα οι αστικές συγκοινωνίες πέφτει ο μισθός σας κανονικά και τα νέα λεωφορεία που σας δίνει το κράτος τα οποία πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τα καταντατε κουδούνιστρες πριν την ώρα τους αφού τα κακομεταχειριζεστε εφόσον δεν τα χρεωνεστε; Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων στην πλειοψηφία του κόσμου είστε αντιπαθείς.

  3. Αγνοούμενο παιδί βρέθηκε στο στόμα κροκόδειλου αλιγάτορα το είχε φάει στην Φλόριντα Αμερική

  4. Εδώ υπάρχουν και τα ΚΤΕΛ όσοι εργαζωντε δεν θα έχουν πρόβλημα από Θησείο κλπ

Comments are closed.