Στάθης Αγγελόπουλος: «Δεν είναι σωστό να μεγαλώνει ένα παιδί με δυο άντρες»

Κοινοποίηση:
aggelopoulos

Ο Στάθης Αγγελόπουλος σε συνέντευξή τους αναφέρθηκε στην τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

“Το έχω δηλώσει αρκετές φορές ότι είμαι κατά! Το να συμφωνήσουμε και να υπάρχει μια νομοθεσία για τον γάμο, ναι το καταλαβαίνω. Το να προχωρήσουμε και παραπέρα, δεν νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά αλλά είναι ένα βήμα που μας το επιβάλλουνε. Να το κάνουμε με το έτσι θέλω. Σέβομαι τη διαφορετικότητα τους, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν στα κρεβάτια τους. Τώρα υιοθεσία και να μεγαλώνουν παιδιά, το βλέπω λίγο περίεργο και λίγο μη φυσιολογικό. Το παιδί χρειάζεται τη μάνα και τον πατέρα. Δεν είναι σωστό να μεγαλώνει ένα παιδί με δυο άντρες”.

Αν ο γιος σου, σου δήλωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος, πως θα αντιδρούσες;
“Πάνω από όλα είναι παιδιά μας και με τη συζήτηση όλα λύνονται. Φυσικά και θα στήριζα τις επιλογές του και θα ήμουν δίπλα του σε όλα! Θα συζητούσαμε τα πάντα για ό,τι χρειαζόταν”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η ασέλγεια σε ανήλικο επισήρη βαρύτατες ποινές και το γνωρίζουν καλά.Η κυβερνητική βοήθεια,να μεγαλώνουν από μωρό ένα παιδί η παιδιά και να τα γαλουχούν με την ιδέα,,και τον τρόπο ζωής,,,που όλοι αντιλαμβανόμαστε,,ξεπερνά και την ποιο αρρωστημένη φαντασία.
    Ο ανθρώπινος πολιτισμός στην παρακμή του.

  2. Μαλακίες τού Στάθη.. Αν ηταν αδερφή , ο Μανώλης θά τον ειχε διαγράψει από παιδί!!
    Άσε που ο Στάθης ηταν άντρας κ αλάνι από τα πρώτα βηματα στην πίστα. Δεν δεχόταν μυγα στο σπαθί του. Τον θυμάμαι οταν σερβιρα σε μπουζουκαδικο που
    δούλευε στη Νεα Σμύρνη γιατί έπρεπε να βγάλω τα έξοδα.
    Πρέπει να δείξει κι αυτός ότι έχει κατανόηση… νά πουλάμε!
    Κατανόηση σε τέτοια θεματα ΔΕΝ έχουν οι τσιγγάνοι.💋

Comments are closed.