Σπύρος Μπιμπίλας: «299 είναι οι στρέιτ μέσα στη Βουλή; Γελάνε και οι πέτρες»

Κοινοποίηση:
spiros-bibilas-750x375

Τα «πυρά» του κατά του πρώην υφυπουργού Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη, έστρεψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώτος προς το πρόσωπό του. Ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Εγώ είδα με έκπληξή μου ένα post που δεν αρμόζει καθόλου στην προσωπικότητα του κυρίου Γιατρομανωλάκη, με τον οποίο έχω συνεργαστεί πολύ καλά ως πρόεδρος του ΣΕΗ, όταν ήταν υφυπουργός Πολιτισμού και δεν περίμενα ποτέ ότι θα με φωτογραφίζει με έναν ανάρμοστο και γελοίο τρόπο, στοχοποιώντας ποιοι είναι ομόφυλοι μέσα στη Βουλή και ποιοι όχι» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Και οι 300 να είναι ρε ασχημόπ@υστρα, αυτό δε σημαίνει ότι τα υπόλοιπα 10εκ Ελλήνων θα πρέπει να γίνει σαν τα μούτρα σου!
    Άρρωστε στο μυαλό.

  2. ΚΥΝΑΙΔΟΙ ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Η ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

  3. Χεσε μας και εσυ ρε κατσαρό υπόθετο!!! Να πει ο καθένας την παπαρια του μήπως και βοηθήσει να περάσει πιο γρήγορα ο νόμος έκτρωμα για τους ανώμαλους

  4. Μπιμπιλα οχι ομοφυλοι, η ομοφυλοφιλοι η αρσενοκοιτες και μαλακοι.Εσυ υποτιθεται δεν αισχυνεσαι για το ποιον σου.

  5. Ο Γιατρομανωλάκης είναι γνωστή αδερφάρα. Ο Μπιμπίλας είναι
    γνωστή αδερφάρα. Άρα ο τσακωμός μπορεί και να έγινε επειδή
    ο ένας έκλεψε τον αράπη του αλλουνού.

  6. Ο κόσμος προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την ακρίβεια και την αβεβαιότητα που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα κι’εσεις τσακώνεστε για τα πουστριλικια και την ανωμαλία σας.
    Γι’αυτο σας πληρώνουμε εκεί μέσα ρε????
    Κοιτάξτε να έρθετε στα ίσια σας γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ όλα εκεί μέσα.
    Αι μου στο διαολο στην τελικη μαζί με τους ψηφοφόρους σας τους ανεγκέφαλους.
    ΈΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΕΩΣ ΕΔΏ δεν βλέπετε τι μας κάνουν οι άρρωστοι?

  7. Δεν υπάρχει η λέξη ομόφυλος, υπάρχει η λέξη ομοφυλόφιλος. Και αυτό είναι προσωπικό πρόβλημα που δεν πρέπει να γίνεται ανεκτό πουθενά

  8. Αφηνίασαν οι σκατοκ@λοι και χ@ζουν ασταμάτητα. Από όπου και να σας αγγίξει κανείς θα σκατωθεί.

  9. Μπιμπιλα ρουφα το αυγο σου οπως ξερεις εσυ και ασε τους στρειτ. Θα ερθει η μερα που δε θα ξερετε που να κρυφτειτε λουγκρες. Και σας ξερουμε κιολας τωρα .Δε σας φοβομαστε πισωγλεντηδες. Θελετε διαιρεση της κοινωνιας και θα την εχετε μην ανησυχειτε. Οταν γυρισει η κατασταση θα σας στειλουμε στα ειδικα νοσοκομεια να θεραπευτειτε απο την ασθενεια. Μεινετε ησυχοι.

  10. ειναι απλο πρωκτολογικος και τοξικολογικος ελεγχος στους πολιτικους τους παπαδες και σε ολους τους υπαλληλους του δημοσιου

  11. Η λέξη “ομόφυλος” είναι λάθος και δημιουργεί σύγχυση γιατί ομόφυλος σημαίνει του ίδιου φύλου ή της ίδιας φυλής πχ. ένα ζευγάρι έλληνα και ελληνίδας είναι ομόφυλο ζευγάρι γιατί και οι 2 ανήκουν στην ίδια φυλή. Το σωστό είναι “ομοφυλόφιλος”. Η λέξη “ομόφυλος” δεν περιέχει σεξουαλικό προσδιορισμό και γι΄αυτό την χρησιμοποιούν επίτηδες οι λοάτκι για να διώξουν από πάνω τους την ρετσινιά του ομοφυλόφιλου ενώ η λέξη “ομοφυλόφιλος” περιέχει και σεξουαλικό προσδιορισμό πχ. ομοφυλόφιλο ζευγάρι είναι 2 άτομα που είναι του ιδίου φύλου ή ανήκουν στην ίδια φυλή αλλά είναι και ομοφυλόφιλοι.

  12. Την αλήθεια λέει ο Μπιμπίλας, τουλάχιστον οι μισοί και μισές είναι ΛΟΑΤΚΙ+ εκεί μέσα…. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΔ….

  13. Παραδεχομαι εχει…χιουμορ ο Μπιμπιλας! Το ανεκδοτο της ημερας! Οι …299 straight δηλαδη θα ψηφισουνε το γαμο των…αδερφων ψυχων? ! Μοιραστε τους και καμμια πανα για την …ακρατεια δεν βλαπτει! Οχι τιποτα αλλο να μην… υγραινουν και τα εδρανα και κανουνε υπερωριες οι καθαριστριες!

Comments are closed.