Σπουδαία κίνηση από την οικογένεια Αντετοκούνμπο: Προσφέρουν βοήθεια στην πληγείσα Καρδίτσα

Κοινοποίηση:
1

Σε μια σπουδαία άκρως τιμητική κίνηση προχώρησε η οικογένεια Αντετοκούνμπο, αφού θα συνδράμει για την αντιμετώπιση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή της Καρδίτσας, αποστέλλοντας είδη πρώτης ανάγκης
Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα μπάσκετ της Καρδίτσας η οποία ευχαρίστησε δημόσια την οικογένεια Αντετοκούνμπο γι’ αυτήν την πρωτοβουλία!

Όπως είναι γνωστό η περιοχή της Καρδίτσας βρέθηκε στο μάτι του… κυκλώνα «Ιανού» με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές και ανεπανόρθωτες ζημιές.

Η πόλη βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με την οικογένεια Αντετοκούνμπο να δραστηριοποιείται άμεσα προκειμένου να προσφέρει τη δική της βοήθειας.

Η ανακοίνωση
«Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δίπλα στην Καρδίτσα !!!

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο από τη πρώτη στιγμή έδειξε το ενδιαφέρον και την αλληλεγγύη της για την Καρδίτσα στις δύσκολες ημέρες που περνά.

Προσωπικά ο Θανάσης Αντετοκουμπο Μέλος της οικογένειας των διακεκριμένων αθλητών, επικοινώνησε με τον Α.Σ.Καρδίτσας εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους και τη διάθεσή τους να συνδράμουν στην αντιμετώπιση των τεράστιων αναγκών.

Ήδη δρομολογείται η αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία η οικογένεια θα αποστείλει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας, ώστε αυτά να διατεθούν στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της προς όλους όσοι έχουν ανάγκη.»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΛΕΡΑΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΠΛΑΣΑΡΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΕΡΙ ΄΄ΚΑΛΩΝ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ΄΄ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ…… ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΠΑΜΠΟΥΪΝΟΙ (ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ)……

  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΄΄ΑΝΤΕ ΚΟΥΜΠΩΣΟΥ΄΄……..1. ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΕΡΙ ΄΄ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ΄΄ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΝΝΙΒΑΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΑΣΙΑΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ, ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ 2. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ ……

  3. Και η Χρυση Αυγη εδινε χρηματα για τροφιμα,απο τους μισθους των βουλευτων της & ταιζε φτωχους Ελληνες.Τους κυνηγουσε ομως το βρωμικο κατεστημενο αυτης της δυστυχης χωρας,επειδη ηταν Ελληνες Εθνικιστες.Τι να πη κανεις.

  4. πηγε κανεις τους στον Ελληνικο στρατο?????????

    και εγω εστειλα βοηθεια, δεν γραφηκε πουθενα

  5. ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΗ ΠΟΤΕΣ ΟΣΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΟΠΟΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΗ. ΕΥΓΕ ΣΤΙΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Η ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑΛΟ. ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΗΤΕ ΞΕΡΕΤΕ. ΦΤΟΥΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

  6. Οκ , μπραβο τους ,σας ευχαριστει η Καρδιτσα.
    Ωστοσο Ελληνες ΔΕΝ ειστε. Να μαστε ξεκαθαροι

    1. Aυτοι ειναι, εσυ δεν εισαι. Κανεις νεοναζι δεν ειναι, μονο στα χαρτια μπορεις να εισαι. Δε σας θελει η Ελλας, το εχεις καταλαβει πιστευω

      1. Χααχαχαχ τι λες βρε μουσιτσα παρδαλη ;;!
        Απο που κ ως που με συνδεεις με Ναζι ;; -Επειδη εσυ σαι τρολομπαμπουρας συνεπαγεται οτι ειμαι Ναζι ;;
        Δε πανε καλα οι δουλειες ,ε ρουυυυληη ; ;
        Εχετε ξεπεσει τρολακια, σε λιγο θα κανετε σχολια συσκευασμενα με δωρο ενα cd ή ενθετο, για να “πουλανε” !
        Καλα για την Ελληνικοτητα των Αφρικανων, τι να σχολιασω..

  7. Μπράβο στα Ελληνόπουλα με Νηγιριανους γονείς και Αμερικανό παιδιά….

  8. ο μελλοντικός πρωθυπουργός…… της ΝΤΠ

    1. Πρώτον λες μαλ…ς και δεύτερον από τους κοπρίτες που είναι τώρα καλύτερος είναι ο Γιαννάκης

  9. Aίσχος και πάλι αίσχος. Από τον αθλητισμό δεν πλουτίζεις. Μας ήρθαν εδώ οι γονείς τους για να αναπαρχθούν και να επιβιώσουν παρασατικά.
    Αιώνια αισχύνη για τον Α.Σαμαρά που παρεχώρησε σε νέγρους ελληνική ιθαγένεια.

    1. Ρε ηλίθιοι,βοηθάνε τον κόσμο δεν ζητάνε,δεν κλέβουν,δεν….δεν….πείτε τη καλή σας τη κουβέντα.
      Είστε δαιμονισμένοι για αυτό λείπει από το λεξιλόγιο σας η καλή κουβέντα.
      Ουστ παλιάνθρωποι.
      Μπράβο στην οικογένεια Αντετοκούμπο.

    2. Πόσο μεγάλο νούμερο μπορεί να είσαι; Πόσο άσχετος και ανεγκέφαλος; Γιατί μας βάζεις στη διαδικασία να διαβάζουμε τις μ@λ@κίες σου; Ποιος έζησε παρασιτικά βρε άθλιε; Γνωρίζεις την ιστορία της οικογένειας βρε τρισάθλιε βρωμερέ. Ήρθαν στη χώρα μας, τη σεβάστηκαν, περισσότερο από εσένα, και μεγάλωσαν με αξιοπρέπεια και ήθος τα παιδιά τους βρε πανύβλακα. Τα σκ@τ@ που έχεις στο κεφάλι σου κατηγορούν κίνηση αλληλεγγύης και βοήθειας.

Comments are closed.